Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:56, 17. 12. 2016.

| Sport

Konstantin u Kruševcu za kraj 2016. godine

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Nada za prvom pobedom ne umire; foto: Vanja Keser

Lišeni pomoći američkog plejmejkera Kajla Rendala košarkaši niškog Konstantina pokušaće u subotu u 19 sati u poslednjoj takmičarskoj utakmici u tekućoj godini da iznenade Napredak u Kruševcu i malo poprave očajan učinak u sezoni u kojoj još uvek nisu zabeležili pobedu.

Nišlije su i dalje jedina ekipa u Košarkaškoj ligi Srbiji koja nije ostvarila pobedu u prvih 10 kola, a šef stručnog štaba Ivan Babić ističe da među njegovim igračima i dalje ima motiva za pobedu.

Ne razmišljamo ni o čemu drugom osim o pobedi. Teško je motivisati ekipu nakon 10 uzastopnih poraza, naročito nakon teškog poraza u poslednjem kolu od OKK Beograda, ali rad na treninigu je za svaku pohvalu i momci zaista rade punom parom.

Kruševački tim u ovaj meč ulazi osokoljen pobedom protiv jedne od najboljih ekipa lige Dinamika u gostima, a trener Konstantina je dvojicu košarkaša iz protivničkog tabora okarakterisao kao najveću opasnost.

Izdvojio bih američkog igrača Džejmsa, koji beleže sjajne partije u prvenstvu, a rame uz rame s njim je i krilni centar Đorđević Marinković koga je zaista teško braniti. Međutim, moramo pre svega imati veru i sebe i da maksimalnim pristupom pokušamo da ostvarimo prvu pobedu - podvukao je on.

Kruševljani su trenutno osmoplasirana ekipa lige sa polovičnim učinkom od po 5 pobeda i poraza.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: