Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:32, 3. 3. 2017.

| Sport

Konstantin u nezavidnoj situaciji

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Sigurno da Kajl Rendal neće nastupiti na utakmici; foto: Vanja Keser

Loša je stanje u niškom Košarkaškom klubu Konstantin, pa nakon 18. kola sa slabim rezultatima, brojnih odlazaka iz kluba, sada ih stižu i povrede zbog kojih manje treniraju. Bez mnogo optimizma u subotu dočekuju u hali “Čair” Dinamik, jednu od najboljih ekipa lige.

Svega jednu pobedu imaju Nišlije u dosadašnjem toku takmičenja, pa su poslednji i teško da će uspeti da obezbede opstanak u najjačem domaćem prvenstvu. Trener Konstantina Ivan Simić je nezadovoljan i treninzima jer, zbog manjka igrača, ne može da ih izvodi kao ranije.

Nemamo igrača na treningu, očigledno da iz nedelju u nedelju nećemo znati sa kojim sastavom igramo. Okrećemo se tim mladim igračima, ali stvari nikako nisu kako treba. Oni koji se u subotu budu skinuli daće sve od sebe da protiv ekipe kakva je Dinamik nađu neki motiv i da odigraju što je bolje moguće - kaže Simić.

Timu se polako priključuju igrači iz mlađe ekipe, pa će veću minutažu dobiti Miša Milojević i Nemanja Kostić. Što se tiče iskusnih igrača redovno treniraju samo Jovan Antić i Slaviša Bogavac.

Sa druge strane, Dinamik je ekipa sastavljena od najboljih mladih igrača Srbije koji ne mogu da igraju u Partizanu ili Zvezdi, kako je sam svoju ekipu okarakterisao poznati trener Miroslav Muta Nikolić. Oni su na 2. mestu Prve lige sa istim skorom kao prvoplasirani Vršac, koji ima nešto bolju koš razliku.

Meč počinje u 20:30, a karta za utakmicu košta 100 dinara i može se kupiti na biletarnici hale “Čair”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    20:18 // 3. 3. 2017.

    Bolji naslov bi bio-ko je doveo Konstantin u nezavidnu situaciju i zasto cuti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: