Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 27. 8. 2013.

| Sport

Kontrolni meč Naise sa Jagodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa-grupna-pripreme.jpg
Rukometašice Naise

Rukometašice Naise iz Niša spremaju se za početak nove sezone, a u petak, 30. avgusta očekuje ih kontrolna utakmica sa Jagodinom u sali Osnovne škole "Mika Antić".

Više od 20 dana rukometašice Naise svakodnevno treniraju i spremaju se za početak Superlige. Prošle nedelje su odigrale prvi kontrolni meč i izgubile u Jagodini, a problem se javlja je neće imati veliki spisak potencijalnih protivnika za kontrolne mečeve.

- Imamo veliki problem što niko neće da dođe, a ni mi nemamo novca da odemo negde dalje da igramo kontrolne utakmice. Bili smo u Jagodini, ići ćemo u Svilajnac. Ne možemo u Vojvodinu, niti ti klubovi imaju sredstva da dođu ovde - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

U igračkom sastavu nema promena, a pitanje je da li će ih i biti.

- Nedostaje nam desni bek i desno krilo. Ja bih voleo da dovedemo još dva pojačanja, ali nema novca. Razgovaraću sa predsednikom kluba, videću šta mogu da uradim. Imamo dvadesetak igračica, priključićemo i mlade igračice iz Crvenog Krsta - dodao je Jovanović.

Novi kontrolni meč Naisa će odigrati u petak, 30. avgusta od 19h u sali Osnovne škole "Mika Antić" u Durlanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    07:51 // 28. 8. 2013.

    Vidim nema komentara na tekst. Toliko Nišlije interesuje ženski rukomet, ali i pored toga bata Beli vrti dobre pare u Naisi. Videćemo rezultat.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: