Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:40, 1. 7. 2011.

Korejski klub dolazi u Radnički

490x370_radnicki

Pregovori sa predstavnicima kluba iz Južne Koreje obavljeni, a dogovor je da Korejci obezbede sportski menadžment u Radničkom, nezvanično saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • milezver

    03:47 // 2. 7. 2011.

    Stvarno smo mnogo pali da nam korejanci dizu fudbal! Da su neki Nemci, Talijani, Rusi..ostrvljani pa i da shvatim to. Ali ovo....

  • Razocarani Nislija

    23:53 // 1. 7. 2011.

    Nemam nista protiv ovoga,ali zar Radnicki nije privilegovan posto mu je predsednik gradonacelnik.Dokle cemo da zabijamo nos u pesak,dok nam drugi klubovi propadaju...Sta je sa kosarkom,rukometom,vaterpolom.Pa jedan Kragujevac nam je postavio standarde,oni u svim sportovima haraju Srbijom a mi smo dno....

    • d.v.

      00:21 // 2. 7. 2011.

      Dobro po cemu je radnicki privilegovan? Jel po tome sto je igrao prosle sezone trecu ligu... radnicki je najmanje privilegovan od svih klubova u Nisu jer da je drugacije igrao bi super ligu a ne bi se vucarao po selima.

  • Nislija Srbin

    12:25 // 2. 7. 2011.

    sta je falilo treneru? decko je tek doso.. sad ga menjaju.. dokle ovako.. treba nam kontinuitet..

    • dare

      13:46 // 2. 7. 2011.

      posto, ocigledno, pojma nemas o desavanjima u klubu a i o radu vec sada bivseg trenera, molim te uzdrzi se od komentara i vrati se strikanju! kako me samo nerviraju ovi sto ih nema 100 godina na Cairu i onda se odjednom nadju pametni da komentarisu o necemu o cemu nisu u opste u toku!!

    • Vladan Ristic

      14:02 // 2. 7. 2011.

      Pa realno nije ovaj trener za PLS a kamo li za JSL,proteklih nekoliko sezona smo smenili mnogo neiskusnih trenera,krajnje je vreme da dovedemo jednog iskusnog koji poznaje zna sta,gde i kako.I ovi do sada su bili dosta dobri al ipak trener sa iskustvom je trener sa iskustvom.

    • meraklija 68

      14:37 // 2. 7. 2011.

      Decku nije hvalio kontinuitet vec kvalitet i autoritet.

    • Nislija Srbin

      15:12 // 2. 7. 2011.

      @dare
      ja sam jako dobro upoznat s desavanjima u klubu.. decko je sasvim ok.. trgovalo se stecenom bodovnom prednoscu iz jesenjeg dela preko njegovih ledja.. kakva su sudjenja bila frajeru ako si iso da gledas tekme sto o tome ne kazes.. igra se na bubnju mesto na cairu.. i prakticno svaka tekma je u gostima.. pricas bez veze...

    • Dare

      20:41 // 2. 7. 2011.

      Nije bilo nikakvom trgovanja bodovima!!Klub je sacuvao obraz!Bilo je toliko pritisaka da se poklone ili prodaju bodovi,ali je od strane naseg kluba dat odgovor da mogu da kupuju sudije,ali Radnicki da ne uvlace u gadosti!Zato je u svim tim utakmicama koje smo igrali protiv davljenika,klub prolazio kako je prolazio(penali,iskljucenja...),ali je obraz sacuvan!!!Jos jednom e molim da se suzdrzis komentaraa!Odi lepo u shop Meraklija,kupi majicu Radnickog i u prvom kolu na utakmicu!Pozdrav!

  • Misko

    17:39 // 2. 7. 2011.

    Ma kakav korejski klub, jel ima neko da da kes ili nema to je pravo pitanje!!

  • Haddes

    05:00 // 3. 7. 2011.

    A sta ce ovi timovi da cepaju fudbal ili Starkraft?! (Starcraft je video igra koja je postala nacionalni sport u J.Koreji)

  • Vladimir

    00:28 // 2. 7. 2011.

    Bravo Simonovicu!

  • Meraklija

    13:17 // 2. 7. 2011.

    Konacno da i nama svane !!! A vi dezurni kriticari, zaobidjite JEDNU vest o Radnickom !!!

  • Kursum_u_srcu

    03:45 // 4. 7. 2011.

    Sve do momenta dok Radnicki ne bude najmanje 4 klub JSL lige Srbije i izadje na Evro scenu.Smatrace se da je klub u krizi.Da li Radnicki ima uopste kadrove danas koji ce znati da rade sa novcem Korejaca?Bojim se da ce ponovo neko da prokocka ove pare?Koliko ce biti ulozeno u rad sa mladjim kategorijama?Koji ce treneri raditi sa tim klincima?Dobro je da iko daje pare Radnickom i da investira nesto u klub iz juzne Srbije.Za razliku od Piksija koji je izdao Radnicki i nije se potrudio nijednog Japanskog sponzora dovede u klub?!Vec je to ucinio Zvezdi koja ga je najurila kao psa.Nova uprava Radnickog mora da dovode politicare iz vrha drzave Srbije u klub!Svi politicari navlace za Partizan,Zvezdu,N.Pazar!Politicari,nikako da odlucuju o sportskim pitanjima kluba.Kada ce se vratiti u klub neko od legendi iz generacije 1982 koja je igrala polu finale Uefa kupa?

    • 018

      16:06 // 4. 7. 2011.

      U pravu si! Sve dok nas klub ne bude medju 4 najbolje ekipe u ligi,smatrace se da je u krizi.
      Ali,imamo politicare koje ne zanima niski sport,navijaju za beogradske timove.Imamo ucmalu publiku,koja se pomirala sa cinjenicom da Nis ne treba da ima klubove u prvoj ligi.Navijaci Radnickog ''Meraklije'' nikad nisu javno izneli nijedan stav,niti protest kada se nesto znacajno desavalo u klubu,jer nemaju onaj urbani ultra fazon kao beogradski ili novosadski navijaci...

  • Sekula Kovac

    23:41 // 1. 7. 2011.

    jel ovo opet neka za*****cija ko onomad?

    • Predrag Blagojevic

      23:52 // 1. 7. 2011.

      Sad nije 1. april :)

  • Eliot Nes

    15:45 // 2. 7. 2011.

    @ Nislija Srbin
    Srbine, da si makar malo upoznat sa desavanjima u klubu, ne bi se ovde pitao zasto se ne igra na Cairu ( alo, rekonstrukcija stadiona je)..drugo, sto se tice sudjenja, nisi bio u Brusu i Negotinu, (gde smo ostali sa 6 igraca na terenu), prema tome, kuckaj komentare na nekom drugom mestu! A ako hoces da pomognes klubu dodji na kopu i tamo podrzi klub, umesto sto kritikujes ovde.

  • ShOne

    22:52 // 1. 7. 2011.

    e valjda nje ono kao proshli put "Rusi kupuju radnicki"

  • 101% Meraklija

    15:52 // 2. 7. 2011.

    samo se nadam da ovo nije neka shala , kao shto je bila sa rusima: "rusi kupuju radnicki".Ako je ovo stwarno... lepo bi bilo

  • Meraklija

    00:27 // 2. 7. 2011.

    Aj pomozi Boze po 10000 put!

  • aki

    13:04 // 4. 7. 2011.

    Zasto se stalo sa radovima na izgradnji stadiona cair skoro vise od 2 nedelje ?
    nadam se odgovoru , hvala ! :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: