Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 22. 11. 2019.

| Sport

Kosanović pred Crvenu zvezdu: Igrači nemaju nikakav strah

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Vojvodina
Aktuelni šampion gostuje vicešampionu; foto: Vanja Keser

Iako na četiri igrača neće moći da računa u meču sa Crvenom zvezdom, trener Radničkog Milorad Kosanović kaže da je to još i dobra situacija, s obzirom na virus koji je pre dve nedelje poharao njegov tim. Duel vicešampiona i šampiona Srbije igra se na stadionu "Čair", u subotu, 23. novembra, a Kosanović kaže da su njegovi fudbaleri motivisani i da ih nije strah.

Zbog svega 3 dana pauze između utakmica sa Radničkim i Bajern Minhenom, ne zna se koliko će strateg crveno-belih Vladan Milojević prištedeti svoje izabranike. Međutim, Kosanović kaže da se sastavom rivala ne opterećuju.

Utakmicu čekamo u odličnom raspoloženju, bez nekih velikih opterećenja, ali ipak koncentrisani da damo maksimum i probamo da ostvarimo dobar rezultat. Ne opterećujemo se sa tim ko će igrati za Zvezdu. Ja ne znam koji će oni sastav izvesti ovde u Nišu, ali to nije bitno jer oni imaju nekoliko kvalitetnih postava - rekao je trener Radničkog.

Starteg neće moći da računa na povređenog Sašu Stojanovića, Lazara Đorđevića zbog kartona, kao i Dejana Melega i Erika Jirku, jer su na "Čair" stigli na pozajmicu upravo iz Crvene zvezde. Ipak, i to je odlično, priča Kosanović, s obzirom na to da su duel sa Proleterom odložili zbog zdravstvenih problema.

Posle Zvezde idemo u Ivanjicu, pa gostujemo Voždovcu, a onda nam dolazi Mladost iz Lučana. Težak i zgusnut raspored je pred nama i zato je dobro što prvo igramo sa Zvezdom, jer vidim po igračima da su svi motivisani i nemaju nikakav strah. Svi žele da tu utakmicu odigraju najbolje što mogu, da se dokažu protiv jakog protivnika i da dosegnu formu koja će nas do zimske pauze vratiti na poziciju koju želimo na tabeli - kaže strateg.

Ulaznice se mogu nabaviti na buletarnicama hale i stadiona "Čair", a cene su 400 dinara za južnu i severnu tribinu, 600 za istočnu i zapadnu, a 1.500 dinara za ložu.

Utakmica počinje u 16 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • johny

    11:31 // 23. 11. 2019.

    Ma kakav Radnicki,ljudi okrenite se OK NISU,
    Zasto?
    Pogledajte rezultate

  • Djunta

    23:27 // 22. 11. 2019.

    Taman posla da se pobedi drzavni projekat,samo ponizno,da im se ne zamerite! Kokezanija !

  • Gole

    21:03 // 22. 11. 2019.

    Petarda u najavi...

    • DP

      12:05 // 23. 11. 2019.

      Možda će biti i više (>5) jer je potrebno državnom klubu 1. lažno samopouzdanje za meč sa Bajernom i naravno, tu je Radnički koji će bezpogovorno pristati na poniženje. Ali u meču sa Bajernom neći biti linglong sudija i prijateljskog Radničkog iz Niša.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: