Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:29, 26. 1. 2013.

| Sport

Košarka: Konstantin savladao Vršac

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
despotovic
Petar Despotović; foto: Stefan Komadinić

Košarkaši Konstantina savladali su Vršac rezultatom 71:61 (16:10, 12:19, 22:15, 21:17) u 17. kolu Košarkaške lige Srbije u hali Čair pred oko 600 gledalaca.

Niški tim je vratio Vršcu za poraz u prvom delu sezone u Banatu i slavio sa 10 poena razlike. Domaći košarkaši su odigrali dobro tri četvrtine, a presudni momenat se desio u 27. minutu kada je bilo 41:41. Nakon toga Konstantin je imao sve vreme prednost.

Najefikasniji u niškom timu bio je Petar Despotović sa 17 poena.

Konstantinu je ovo 9. pobeda, a sa 26 poena je na petom mestu Košarkaške lige Srbije. U narednom kolu Nišlije igraju u Čačku protiv Borca.

- Nismo uspeli da odgovorimo na agresivnost domaćina. Kada se lomio rezultat, Konstantin je ubacivao šuteve - rekao je Jovan Novak, kapiten Vršca.

Trener domaćih Boško Đokić zadovoljan je pobedom.

- Ovo je ne znam koja utakmica u nizu kada je moja ekipa proglašena za blagog favorita, pa je to malo uplašilo igrače. Proveo sam 25 minuta da ih probudim. Izrizikovao sam i oni su tek na kraju dali 2 trojke koje su se isplatile. Prezdaovoljna sam pobedom i slede dva gostovanja, nadam se da ćemo sa manje straha odigrati. Neki u krizi jer imamo premalo igrača. Imam zadatak da ih osvežim i odmorim - rekao je Boško Đokić, trener Konstantina.

KONSTANTIN - VRŠAC 71:61 (16:10, 12:19, 22:15, 21:17)

Hala Čair, Niš

KONSTANTIN: Veličković 2, Despotović 17, Đorđević, Petrović 2, Dumić 4, Vitković, Pejović, Savić 14, Tasić 8, Cvetković 4, Gudžić 11, Trailović 9.

VRŠAC: Cvetanović, Vuksanović 2, Nikolić, Jeftić 10, Selaković, Mitrović 15, Novak, Radović 14, Cvetković 4, Milošević 2, Maravić 10, Apić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • luka

    20:18 // 29. 1. 2013.

    Nema mesta za kritike za bilo koga, treba pohvaliti sve momke za to sto pruzaju, pre svega za trud i pozrtvovanje koje pokazuju iz utakmice u utakmicu!
    Nemoj da zaboravljamo da uz sve jos i igraju prakticno bez plata, jer kad nesto kasni 3-4 meseca ne znam kako moze da se zove plata, klub je na nivou amaterskog sem po nivou na kom se trenira, ko je malo upuceniji zna... Despotovic i Trailovic moraju vise da igraju zajedno, njih dvojica su podigli ekipu u drugom poluvremenu.

  • nadica bogeva

    20:05 // 28. 1. 2013.

    ti mora da si zaljubljen u njega,a i razumes se u kosarku kao marica u ....

  • nadica bogeva

    11:53 // 28. 1. 2013.

    Bravooo Gluvce !!! :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: