Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 2. 7. 2022.

| Sport

Košarkaše Srbije raduje što će hala "Čair" biti puna, još malo karata biće u prodaji

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
konferencija, reprezentacija, foto kss
Raduje ih puna hala; foto: Košarkaški savez Srbije

Još oko 50 karata, najavljuju iz Košarkaškog saveza Srbije, biće pušteno u prodaju za meč košarkaških reprezentacija Srbije i Belgije, koji će biti odigran u nedelju, 3. jula od 21 at u hali "Čair" u Nišu. Hala će, prema najavama, biti puna, a selektora Srbije Svetislava Pešića i igrača Ognjena Jaramaza to mnogo raduje.

ognjen jaramaz, kss, foto kss Jaramaz: "Puna hala znači igračima"; foto: Košarkaški savez Srbije

Koliko Niš voli košarku i reprezentaciju pokazao je i pred meč Srbije i Belgije. Prema podacima sajta Tickets.rs, karata nema u prodaji, a rasprodate su skoro sve ulaznice od 400 do 5.000 dinara.

Kako kažu iz Košarkaškog saveza Srbije, uskoro će biti u prodaji još oko 50 karata za taj meč. Veliko interesovanje za reprezentaciju, koja u Nišu nije igrala 8 godina, raduje i reprezentativca Ognjena Jaramaza.

Želeo bih da istaknem da mi je drago što će biti puna hala, što je većina karata rasprodata i nama igračima to veoma znači. Pogotovo sada, kada dolazimo iz utakmice gde smo izgubili od Letonije. Taj vid podrške nam veoma znači, bez obzira na poraz. Atmosfera u ekipi je dobra, verujem da ćemo biti u stanju da odigramo dobru utakmicu i pobedimo. Svima je jasno da je to veoma važno jer se prenose bodovi u drugu fazu. Koristimo ove dane da što bolje pripremimo utakmicu, u boljoj smo formi i nadam se pobedi i boljem performansu nego protiv Letonije - kaže Jaramaz.

svetislav pesic, kss, nis, foto kss Pešić: Najlepša vest; foto: Košarkaški savez Srbije

"Ova je najbolja vest od kako sam ponovo selektor", rekao je Svetislav Kari Pešić, selektor Srbije.

Samo da imate informaciju, igrali smo u Rigi, bilo je 11.500 gledalaca i kada uporedite Beograd gde smo igrali sa Letonijom pred 2.300 ljudi, onda je ovo dobra vest za utakmicu. U Rigi se sada, pred 11.500 ljudi, pevalo od samog početka, to ste morali da doživeti, da vidite koja je to podrška. Ako nekom zavidim, zavidim njima. Na toj spremnosti da se polome, da podrže reprezentaciju, a sa druge strane, naši momci su dali maksimum - kaže Pešić.

Na pet odigranih utakmice dosad, tim Srbije ima 3 pobede i dva poraza, a naredni meč sa Belgijom je od velike važnosti pred drugu fazu kvalifikacija jer se ostvareni rezultati prenose u novoformiranu grupu u kojoj će Srbija, Letonija i Belgija odmeriti snage sa timovima Grčke, Turske i Velike Britanije.

Od tih šest timova, samo tri će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo koje je sledeće godine u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Puna hala

    21:20 // 2. 7. 2022.

    Biće puna, ali puna vode, vode uz par "dodataka".
    A ako hala ipak bude suva neki "dodaci" će svakako biti u parteru.

  • Жвалави пастир Шизоје

    17:15 // 2. 7. 2022.

    Ако судије мало не погурају, нисам жив...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: