Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 30. 3. 2012.

Košarkaši Konstantina gostuju Beovuku

ko9sa ilustracija; foto: Petar Stošić

Ekipa niškog tima u nedelju, 1. aprila od 20h igra protiv Beovuka 72 u 24. kolu Prve B lige. Važna utakmica za plasman u viši rang, smatra Mladen Vitković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • bojan krasic

    16:59 // 2. 4. 2012.

    da se ne bi ugasio i izgubio rang???pa klub je ostavljen ovom rukovodstvu kad je igrao prvu ligu..ocigledno ne znas??pa su ispali u 1 b ligu i tu tavore..a puzdano znam da spartak i zemun ne zele da udju u ligu jer ne zele da igraju istu..pogledaj sastav spartaka zadnjih par kola...ima ih osmorica i ne igraju 4 glavna igraca...nisi upucen i pojma nemas..a to sa dugovima je smesno...ko ne plati na drumu platice na cupriji..napominjem:igrali su prvu ligu pa ispali..zasto ih je napustio antonic??jer mozda znas to...zapitaj se ko vodi kosarku u nisu .toliko!pozdrav

    • Luka

      02:29 // 3. 4. 2012.

      Nemas pojma i pricas gluposti. Toliko.

  • Mozart

    19:50 // 30. 3. 2012.

    Samo hrabro.

  • bojan krasic

    02:46 // 2. 4. 2012.

    i izgubili ...strasno..na sta je spala niska kosarka e tugo...uci ce kao 2 u ligu jer niko ne zeli da udje od konkurenata...niko ne zeli da pravi troskove jer ta prva liga je smesna...nema se para..otvoreni ugovori ..raspad...osim jadranske ovo je sve jadno...ko VODI ovaj klub nista me nece iznenadti..i kako se uopste zove taj klub??ko je taj klub??gde je nas stari dobri ergonom??

    • Pera

      12:15 // 2. 4. 2012.

      Ovima trebalo za opstanak i dobili kos razlike,a za Ergonom se slazem

    • Luka

      15:55 // 2. 4. 2012.

      Ovaj klub je naslednik Ergonoma, koji je bio u velikim dugovima i to je uradjeno da se ne bi ugasio i izgubio i taj rang, prva B liga. Drugo, otkud znas da niko osim prve dve ekipe ne zeli da igra A ligu? Pouzdano znam da se pola lige borilo za ulazak, ko bi prodao mesto a ko bi igrao, to se manje-vise zna, ali hoces da mi kazes da jedan Spartak ne zeli prvu ligu?! Trece, jel' znas ko je Misa Lakic i kako on mesetari u nasoj kosarci i sta radi sa sudijama? Ne moram da ti pricam nista vise, brutalno su Nislije pokradene juce da bi Beovuk ostao u ligi...

  • Cccc...

    13:21 // 3. 4. 2012.

    Neki pljuvaci su jedva cekali poraz...

    • bojan krasic

      22:50 // 3. 4. 2012.

      znam toliko da ne mozes ni da sanjas luka...cinjenica je,a ako to ne znas da je ova uprava nasledila prvu ligu i iz iste ispala ekspresno odmah u prvoj godini onda si ili neobavesten ,ili glup treceg nema...svi koji prate malo sport znaju to...sada ovaj klub kako li se vec zove i ZASTO SE TAKO ZOVE pitam se nema ni upravu..a njime upravlja covek iz senke..PITAM SE KO JE..uci ce u ligu jer ih gura cela zemlja..ali sta posle??sta sa ovim ljudima..poenta je dok je politike prisutna je velika doza neznanja i nepostenosti..toliko

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: