Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:14, 24. 2. 2016.

Košarkaši Konstantina stupili u štrajk

konstantin.jpg Duguju im se 4 plate za ovu sezonu; foto: Vanja Keser

Četvrtu sezonu zaredom košarkaši niškog Konstantina stupili su u štrajk. Ove sezone duguju im se 4 plate, a dok im ne budu isplaćene dve zarade neće trenirati, ali će igrati utakmice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Neko iz mase

    13:57 // 24. 2. 2016.

    Puna podrska Bingu i igracima !

  • Strike

    13:59 // 24. 2. 2016.

    Ima parlic pametnija posla, veliki broj funkcija, ne moze sve da stigne. Bitno da za cirkus kolorado svakog februara ima novca.

  • Zoran

    14:19 // 24. 2. 2016.

    MOMCI su u pravu.Dok oni igraju kosarku svim srcem,politicari se bahate i trose pare kluba za svoju i politicku kampanju.Podrska sportistima,istrajte...ovog puta.

  • MA BRE

    14:32 // 24. 2. 2016.

    Nažalost za sve je potreban novac.Nemoguće da ne može da se nađe dobar sponzor.Svako ima interesa da uloži novac u košarku.Problem je možda u ljudima koji ne žele da se angažuju,ne umeju ili pak druga strana ne želi da sa njima ima bilo šta.U svakom slučaju na kraju se pokaže da je samo uskogrudni interes bio u pitanju naspram interesa kolektiva i tima. Poz za Cvetkovića i tim.

  • Petra Ilic

    15:17 // 24. 2. 2016.

    Bravo momci,imate potpunu podrsku nas koji Vas pratimo i svaka vam cast,a Upravu i blede politicare neka je sramota i nek im sluzi na cast,bitno je da su se slikali na Kup-u...

  • nik

    15:22 // 24. 2. 2016.

    Ne mogu da se mesam jer ne znam kakva je odnos grada i kluba , ali ovi momci koji svaku utakmicu daju sve od sebe i koji brane boje naseg grada u najboljem svetlu nisu zasluzili takav odnos prema njima , jedan sam od 100-150 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu i uzivaju i igrama konstantina.Zao mi je ovih momaka i uz vas sam.Nadam se ds ce neko reagovati i da cemo gledati Superligu i ove sezonr

  • Milos

    16:19 // 24. 2. 2016.

    Puna podrska Bingu, Gudži, Vlajčetu, Kemčetu, Furiju, Dači, Ostoji, i svima ostalima, samo napred! Zaslužili ste i mnogo više od onog što vam se duguje!

  • Juznjak

    16:55 // 24. 2. 2016.

    Kao jedan od 500 stalnih gledalaca koji redovno prati Vase igre u Cairu mogu samo da kazem da je velika sramota kako se celnici uprave kluba i grada ponasaju prema juznjackom kosarkaskom brendu.

    Kako se niko opet nije setio da nekog od velikih sponzora privuce da podrzi najbolju ekipu koja pruza svake sezone veoma dobre partije???? Kako???

  • krojf

    18:12 // 24. 2. 2016.

    Ovom gradu i GRADONAČELNIKU nije stalo ni do čega- duguju plate košarkašima,fudbalerima,o rukometu da ne pricam,Zavodu za urbanizam se duguju 4 plate,Gorici 6 plata,a o dugovima ,kreditima i blokadama na stotine miliona i da ne pričam-H A O S

  • Milivoj

    20:00 // 24. 2. 2016.

    Tako je to kad je Djani Pešić većnik. Samo opušteno! Uništite i to što je dobro, tu mislim na igrače Konstantina kojih mi je žao. Za trenera i Perišićevog kuma se ne brinem.

  • shaft

    05:15 // 25. 2. 2016.

    Nista nije cudno kad je gradski sport u rukama vecnika Pesica,a klub vodi Parlic!Oni sve rade iz licnog intefesa,nista drugo im nije vazno!Podrska skromnim igracima,ne dozvolite da od vas prave budale,istrajte!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: