Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 15. 3. 2013.

Košarkaši Konstantina u Superligi

IMG-2555.JPG Ekipa Konstantina

Niški košarkaši pobedom nad OKK Beogradom rezultatom 66:76 (17:23, 23:19, 7:21, 19:13) obezbedili su plasman u Superligu kolo pre kraja Košarkaške lige Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Popokatepetl

    19:50 // 15. 3. 2013.

    Da se preimenuje u KK Pirincana polja! :)
    Svi u halu sledece nedelje!

  • Juznjak

    19:50 // 15. 3. 2013.

    SVAKA CAST !!!

    U NISU PADA PARTIZAN, ZVEZDA, RADNICKI !
    VIDIMO SE U ABA LIGI !!!

  • MiXajlo

    20:06 // 15. 3. 2013.

    Sigurni smo samo nakon pobede FMP-a nad ekipom Vrsca. Da FMP nije dobio, bilo bi tesno (kos razlike i slicne gluposti).

  • Нишлија

    20:17 // 15. 3. 2013.

    Честитке КК Константину на одличној сезони и пласману у Суперлигу. Долазимо следеће недеље да поздравимо тим. Напокон у Нишу се може гледати мало квалитетнији спорт него ранијих година. Било би лепо када би управа клуба организовала долазак на стадион Чаир у недељу да се подржи Раднички, као што су то урадили Жељини рукометаши против Пазара. Напред Константин!

  • SIMON

    20:18 // 15. 3. 2013.

    Veliko BRAVO za KONSTANTIN.
    SADA je na redu grad Nis,da se oduzi klubu,uplati dugovanja igračima a gradu Nisu priredi velike meceve protiv Partizana,Zvezde,Radničkog,Mege,Metalca....
    bravo,kosarkasi i bravo g-dine Đokiću.

  • Dragan Vukmirovic

    20:34 // 15. 3. 2013.

    Bravo Konstantin!
    Ali sada ce ove 'brojne' lokalpatriote morati da gledaju Partizan i Zvezdu u Nisu!
    Pretpostavljam da ce gledati samo kad Konstantin napada, a zmuriti kad napadaju gosti.
    hahahahahahaha
    Mrznja se pobedjuje samo rezultatima!

  • Milan Stankovic

    20:46 // 15. 3. 2013.

    Nisam ni sumnjao, veliki uspeh je ovo za celu juznu prugu, samo napred pa pomrsite racune i zvezdi i partizanu, radnickom iz kg! Veliki pozdrav iz Leskovca

  • Bojan Radenkovic

    21:22 // 15. 3. 2013.

    Ajmo sad i Meraklije da navijate, pa da pobedjujemo zvezdu,partizan i radnicki KG

  • zizi

    23:44 // 15. 3. 2013.

    Cestitke igracima ,treneru Bosku Djokicu i Bingu.!Ovo je njihov veliki uspeh a utoliko je veci znajuci u kakvim su okolnostima radili..

  • licno ja

    23:56 // 15. 3. 2013.

    Sad svi koji nisu verovali u momke iz Konstantina da kupe pretplatne karte za superligu,jer od takvih i treba da se otima!A od mene iskrene cestitke za momke koji citavu sezonu ginu na terenu za dzabe,i veliko hvala shto cemo moci da gledamo ne Zvezdu i Partizan,vec njih kako se bore za Nis,promociju sporta u ovom ucmalom gradu,i egzistenciju svoju i svojih porodica!P.S.Celnici kluba i grada bi trebali da se zapitaju kome i zasto idu pare,a oni koji zasluzuju ostaju bez primanja!

    • pero peric

      10:30 // 19. 3. 2013.

      Svet previše ceni zabavu i sport, a od toga se ne živi. Prvo mora da postoji ono od čega se živi, pa tek onda, ako nešto ostane, da dobiju i ostali. Gde u svetu još grad (koji nema para ni za sebe), finansira košarku ili sport uopšte? Sport mora sam da se finansira, da timovi budu privatni, da privatni vlasnici nalaze novac i interes da rade u sportu. Šta misli onaj ko nema primanja, ne radi, čeka uplatu od države ili grada, a ta ista država ili grad uplati nekom sportskom klubu 10 ili 100 miliona dinara?

  • M.S.

    00:52 // 16. 3. 2013.

    Svaka cast momci, nemojte tu da stanete! Na muci se poznaju junaci. JUURIISSS!!! :)

  • oliver

    11:16 // 16. 3. 2013.

    Cestitke na odlicnoj igri u protekloj sezoni kao i na ulasku u Super ligu Srbije.
    Uprava vaterpolo kluba Nais

  • Džoradan

    19:53 // 16. 3. 2013.

    Svaka čast momci, razbili ste sve one sujetne i one koji su Vas nipodaštavali od kada ste se skupili. Svojim igrama, borbenošću i kolektivom
    pokazali ste kako se bori za klub i svoj grad.
    Samo napred, neka ponovo David pobedi Golijate.

  • Marija

    20:14 // 16. 3. 2013.

    Svaka cast momcima! Mnogo mi je drago zbog njih! Pratim ih redovno i zaista zasluzuju da se nadju u Superligi, najpre, zbog svoje borbenosti i timskog duha u ekipi i odlicne igre!!! :)

  • Darko Stojanovic

    10:58 // 17. 3. 2013.

    Menjajte ime!

  • Piksi

    20:01 // 18. 3. 2013.

    I sada ce (kao i sve u ovom gradu) i ovaj veliki uspeh igraca, trenera i NAVIJACA KK Konstantina da se ispolitizuje i izmuti i zbog nekih bezveznih pravila ce veliki deo nas koji smo cele sezone bili na utakmicama ostati bez karata za superligu! Samo zato sto ce se prodaja svih 100 karata kao i uvek organizovati od 12 do podneva!!!

    • Džoradan

      23:26 // 18. 3. 2013.

      U potpunosti se slažem sa tobom i najverovatnije je da ćemo mi koji smo gledali sve njihove utakmice do sada ostati bez ulaznica.
      Međutim još gora stvar će biti ukoliko počne političko hvalisanje, grljenje, ljubljenje i slikanje zbog uspeha kluba, a cele sezone su ih omalovažavali, zatvarali im sva vrata (pa čak i prozore), finansijski i medijski ih ignorisali (osim Narodnih novina) itddd, a uspeh je SAMO njihov i njihovih trenera.

  • Džoradan

    23:45 // 18. 3. 2013.

    U potpunosti se slažem sa Piksijem i najverovatnije će tako i biti, pa ćemo se mi koji smo odgledali sve njihove utakmice i davali im kakvu takvu podršku, samo uludo nadati da ćemo doći do ulaznica.
    Ali samo se setite početka sezone, gde su pojedinci o njima govorili kako su mali, ružni, debeli, smešni, zašto je doveden Boško za trenera i igrači sa strane - kada je u Nišu mnogo kvalitetnijih igrača i košarkaških stručnjaka od njih, da će ispasti iz lige itddddd.
    E ti isti ( koji najverovatnije nisu odgledali ni jednu njihovu utakmicu) sada će sedeti u prvim redovima i na sva usta se hvaliti kako su oni od prvog dana uz klub, da su otpočetka verovali u tim i trenere, grliće se i slikati sa njima uz široki osmeh. Normalno ponovo će se nameštati tako da oni, a ne igrači, budu u prvom planu - pa pobogu oni su "najzaslužniji" za postignuti uspeh.

  • eci peci pec

    10:39 // 19. 3. 2013.

    Konstantin je čudo!!! Od totalnih autsajdera do visina. Ne treba pominjati koliki je rad i trud uložen, ali ne treba zaboraviti da u Konsatantinu rade i na podmlatku. Nigde niko ne pominje trenera Slavišu Stošića i njegove igrače koji su 2000 godiste i do sada u ovom krugu kvalitetne lige nemaju ni jedan poraz. Ako pomogne grad finansijski ceo klub ali i ove najmladje Niš će imati klub za budućnost. E da, zaboravih da kazem da su klinci 2000 Zoran, Uroš i Mladen kako sam čuo ušli u selekciju za jug Srbije. Čestitam klubu , trenerima i igračima. Momci svaka čast

  • Miloš Otašević

    09:06 // 27. 3. 2013.

    Niko ljudi nepomenu one koji su iz senke skromno vodili klub predsednika kluba entuzijastu i ljubitelja sporta koji bez ikakve naknade vodi ovaj klub i nikad sebe nestavi u prvi plan bravo STEFO zaslužuješ da ti se divi čitav grad na skromnosti i poštenju što su kvaliteti koji su davno zaboravljeni

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: