Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:23, 18. 10. 2013.

| Sport

Košarkaši Konstantina žele pobedu nad Vojvodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
petar despotovic.jpg
Petar Despotović; foto: Marjan Nikolovski

Košarkaši Konstantina dočekuju Vojvodinu u 3. kolu Superlige u subotu, 19. oktobra od 19h u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u Nišu. Cena karte je 100 dinara. 

Drugu utakmicu pred svojim navijačima košarkaši Konstantina odigraće u subotu i to sa novosadskom Vojvodinom. U niškom klubu pozivaju publiku da dođe i pomogne im da dođu do druge pobede u sezoni.

- Vojvodina je planirano ili neplanirao doživela velike kadrovske promene i na mestu trenera i igrački. Tu je Milan Milovanović, Đokić i Borisov, kao pojačanja. Od starosedelaca tu su Ivelja, Stojačić, Čampara, Šešlija. Tim sastavljen od igrača koji su iskusni i od igrača koji su u sistemu rada Vojvodine. Startovali su sa dva poraza što nam nam ne daje za pravo da se opuštamo - rekao je Marko Cvetković, trener Konstantina.

Konstantin je na startu sezone savladao FMP, ali je potom izgubio u Kraljevu od Sloge. Cvetković poznaje sutrašnjeg protivnika i smatra da njegovi igrači moraju biti oprezni.

- Maksimalno požrtvovano treba da igramo i model za igru treba da nam bude utakmica protiv FMP-a. Imali smo i utakmicu na strani sa Slogom i mogu da budem zadovoljan odbrambenom igrom jer smo primili samo 65 poena, ali smo u napadu zakazali. Iz toga treba da izvučemo pouke i motivisani da uđemo u utakmicu sa Vojvodinom. Moramo da budemo i oprezni jer smo i mi pretrpeli kadrovske promene, igrači se još uigravaju, kasnili smo sa startom priprema i formiranjem tima - kaže Marko.

Konstantin u postavi ima 11 igrača, a trener je i dalje u potrazi za pravim pojačanjima.

- Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmice da rastemo i pružamo što bolje igre. Još se traže pojačanja, nažalost takva je situacija na tržištu i tražimo momke koji će se uklopiti i prema igračkim i ljudskim kvalitetima - istakao je Cvetković.

Uprava kluba je odlučula da naplaćuje karte, a cena je 100 dinara. Prodaja karata je na ulazu u salu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mislim stvarno

    14:30 // 19. 10. 2013.

    Da bih maksimalno iskoristio vreme uz naše prvoligaše moram da idem na 3/4 košarke i drugo poluvreme rukometa. Hvala vam što mislite na verne i iskrene navijače

  • :))))

    13:56 // 19. 10. 2013.

    Ma neka stavljaju koliko hoce,retko smesna ekipa,greota dati pare za tu kosarku

  • ГоранЧе

    23:05 // 18. 10. 2013.

    Кошарка у 19 а рукомет у 19.30. Само ви делите ово мало публике што прати нишке прволигаше. Баш вам иде од руке!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: