Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 30. 8. 2012.

| Sport

Košarkaši Srbije odradili trening u Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kosarkasi-srbije-i-duda-ivkovic-u-hali-cair-nis.jpg

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u haliu Čair gde večeras od 20:30h igra protiv Islanda u šestom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine.

Posle skoro 11 godina, u halu Čair ušli su i košarkaši Srbije. Nije ih bilo od 24. novembra 2001. godine, a u Niš su stigli juče u ranim jutarnjim časovima su stigli u Niš. Prvi trening odradili su tek od 20h u hali Čair. Ekipa je došla iz Izraela posle poraza od te selekcije rezultatom 89:76.

- Prvi deo ciklusa je završen, imamo neočekivano 2 poraza. Znali smo da su Crna Gora i Izrael glavni rivali. Treba sada da reagujemo kao tim. Imali smo mnogo probelma, povreda, 3 naporna putovanja, neprospavanih noći. Sve je u glavi, naš odnos je bio loš, imali smo previše oscilacija - rekao je Dušan Ivković, selektor naše reprezentacije.

Utakmica u hali Čair počinje večeras u 20:30h, a obezbeđen je i TV prenos na RTS 2. Karte su besplatne za meč, a podela karata će biti danas od 12h na biletarnici hale Čair.

- Moramo u što boljem svetlu da se se pokažemo. Ne smemo da dozvolimo oscilacije. Siguran sam da će biti dobra atmosfera - kazao je Milan Mačvan, reprezentativac Srbije.

Posle meča u Nišu, selekcija igra u Podgorici sa Crnom Gorom 2. septembra, pa je očekuju dueli sa Slovačkom, Estonijom i Izraelom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: