Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 12. 9. 2011.

| Sport

Košarkaški memorijalni turnir u Prokuplju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
kk sindjelic i kk nis
foto: rksis.rs

U organizaciji košarkaškog kluba „Prokuplje“ iz Prokuplja, danas i sutra u prokupačkoj sportskoj hali odigraće se šesti po redu tradicionalni međunarodni memorijalni turnir u košarci „Draško – Ika –Musa“.

Turnir je posvećen istaknutim sportskim radnicima, velikanima prokupačkog košarkaškog sporta, Drašku Preleviću, Iliji Orboviću i Draganu Cvetkoviću.

Učešće na memorijalu uzele su ekipe KK Metalac iz Valjeva, MZT Skoplje iz Makedonije, Konstantin iz Niša i domaćin ekipa Prokuplja.

Turnir će otvoriti domaća ekipa koja će se sastati sa Makedoncima, dok će u drugom susretu snage odmeriti favorit turnira KK Metalac i Konstantin. U utorak su na programu utakmice za treće, odnosno četvrto mesto dok je finale zakazano za 20 časova.

- Oduvek se u Prokuplju igrala dobra košarka. Iz ovog kraja potiču mnogi bivši i sadašnji vrhunski igrači. Svake godine pokušavamo da turnir posvećen našim bivšim igračima i sportskim radnicima podignemo na viši nivo. Kvalitet klubova nam obećava da će tako biti i ove godine – rekao je Vule Vuković, predsednik prokupačke ekipe i organizator turnira.

Ekipa Metalca iz Valjeva već treću godinu za redom uzima učešće na turniru, a predhodna dva puta je osvajala prvo mesto. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: