Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 9. 11. 2011.

| Sport

Kostićeva prošla prvo kolo turnira u Ankari

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_490x370-490x370-Nata-4
Natalija Kostić; foto: Milan Mitić

U prvom kolu fjučersa u Ankari Turkinja Hulija Esen predala meč Nataliji Kostić. Mlada Nišlijka za dve pozicije popravila plasman na WTA listi.

Kostićeva je prošla prvo kolo turnira u Ankari za nagradni fond od 10.000 dolara. Njoj je zbog povrede predala meč turska teniserka Hulija Esen pri rezultatu 6:2, 1:6. 2:0 za Nišlijku. Turkinja je bolje plasirana na WTA listi od Natalije, ali to nije bilo ni važno.

U drugom kolu Natalija će se sastati sa pobednicom duela između Mađarice Čile Borsanji i treće nositeljke Ekaterine Gorgodze iz Gruzije. Kostićeva do sada nije igrala protiv Borsanjijeve, koja nema plasman na WTA listi a ima 8 poena. Sa teniserkom iz Gruzije je igrala pre nedelju dana na prvom turniru u Ankari i tada izgubila rezultatom 6:1, 6:1. Gorgodzova je trenutno na 403. mestu i tri godine je starija od Nišlijke.

Na najnovijoj WTA listi Natalija zauzima 588. mesto što je za dve pozicije bolji plasman nego prošle nedelje i time je napravila još jedan rekord u karijeri što se tiče mesta na rang listi teniserki.

Pobednica ovog turnira će dobiti 12 bodova za WTA listu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: