Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 6. 5. 2021.

| Sport

Kraj sezone za vaterpoliste Naisa, Radnički ih zaustavio u četvrtfinalu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
vaterpolo klub nais
Ubedljivo ih savladao tim koji pretenduje na titulu; foto: JV / Vanja Keser

Vaterpolisti Naisa poraženi su i u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, pošto je Radnički nakon pobede u Nišu slavio i u domaćem bazenu u Kragujevcu sa 17:4. Radnički nakon ove pobede ide u polufinale, dok je sezona za Nais okončana.

Niški Nais završio je sezonu u četvrtfinalu plej-ofa vaterpolo Superlige Srbije. Nišlije su nakon neuspeha u prvom meču u Čairu i poraza od Radničkog sa 18:6, sada pretrpeli novi neuspeh. U Kragujevcu je bilo 17:4 za domaći tim, pa će regionalni šampion u polufinale, gde će mu rival biti Šabac.

Nais je u egalu bio samo posle tri minuta igre, kada je Trajković postigao izjednačujući pogodak za 1:1. Međutim, nakon toga se na drugi gol Nišlija čekalo više od 20 minuta. Radnički je u tom periodu stvarao razliku, pa je početkom drugog dela bilo ubedljivih 11:1.

Do kraja se samo postavljalo pitanje kojim će se rezultatom okončati meč, a putnik u borbu za finale bio je poznat još nakon meča u Nišu. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Strahinja Rašović sa pet golova, a pratili su ga Ukropina i Radulović sa po tri. Za Nais su golove postizali Trajković, Šilj, i Vasić, koji se dva puta upisao u listu strelaca.

Nais je posle ovog poraza okončao svoju sezonu u kojoj je ostao u društvu najboljih u Srbiji, igrao plej-of i na kraju ispao od ekipe koja pretenduje na tron.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: