Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:52, 16. 8. 2019.

| Sport

Kreće Srpska liga: Topličanin dočekuje Trstenik, Car Konstantin Temnić

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Kup grada jedinstveno takmičenje u Srbiji
Gotova pauza za srpskoligaše; Ilustracija; foto: A. K.

Ovog vikenda na scenu će stupiti trećeligaši, pošto počinje nadmetanje u Srpskoj ligi istok. U prvom kolu Prokupčani će moći da vide kako se njihov Topličanin snalazi u trećem rangu takmičenja, pošto će dočekati Trstenik, dok će Nišlije za meč uživo morati da se zapute na Bubanj, gde će Car Konstantin ugostiti ekipu koja je prošlu sezonu završila na drugoj poziciji - Temnić iz Varvarina.

"Carići" će igrati u nedelju, 18. avgusta od 11 sati, baš kao i još jedan novajlija sa juga u Srpskoj ligi istok - FK Vlasina. Ekipa iz Vlasotinca će na svojoj premijeri u Srpskoj ligi gostovati Borcu u Paraćinu.

Uvodno kolo ovog šampionata zatvoriće Radan, tim koji je bio poslednji među onima koji su prošle sezone izborili opstanak, koji će u nedelju od 17 sati u Lebanu ugostiti Timočanin iz Knjaževca.

Ostali dueli 1. kola igraće se u subotu, 17. avgusta, od 17 sati. Sem Topličanina, u ovom terminu će od južnjaka zaigrati još i niški Sinđelić, koji ima velike ambicije u ovoj sezoni, a prvi korak ka njihovom pretvaranju u realnost očekuje ga u Prahovu, gde će gostovati tamošnjem Dunavu.

U subotu od 17 sati sastaće se još i Dubočica i popovačka Budućnost u Leskovcu, dok će u Bošnjacu zaigrati tamošnje Jedinstvo sa Moravcem iz Mrštana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan taksi

    01:56 // 17. 8. 2019.

    Mislim da ove sezone Sinđelić verovatno ulazi u veći rang.Gledao sam neke njihove pripremne utakmice i dobro su igrali.Saša Jovanović trener pun pogodak Ice golubara.Jesam iz Popovca ali su nas nadigrali u prijateljskoj utakmici.Moja Budućnost mora da dovede par iskusnih igrača jer ono što sam video tanko je.

    • Delegat

      10:55 // 17. 8. 2019.

      Ko bre ulazi u veci rang?
      A CAR gde je u vasoj prici.

  • MILORAD Prokuplje

    01:44 // 17. 8. 2019.

    Ova liga bice popularnija od Prve lige.Nas Toplicanin realno u gornjem delu tabele.Mislim da ove godine Sindjelic ima veoma jaku ekipu I vodice zestoku borbu sa Jagodinom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: