Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 13. 8. 2020.

Kreće Srpska liga istok: 20 klubova, 38 kola, jug sa 10 predstavnika

fudbal KOSTA Najmanje sedam klubova napustiće Srpsku ligu istok na kraju sezone, dok ni za jednog nije sigurno da će se plasirati u Prvu ligu; foto: A. Kostić

Zbog toga što sezona nije završena na terenu, Srpska liga istok će ove sezone brojati 20 klubova, a polovinu čine klubovi sa juga Srbije, koji će predstojećeg vikenda, 15. i 16. avgusta početi takmičenje koje će imati 38 kola. U treći rang takmičenja vratila se Morava iz Vladičinog Hana, debitovaće Pčinja iz Trgovišta i Mladost iz Medoševca, a nema Jedinstva iz Bošnjaca i leskovačke Dubočice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mara

    13:42 // 13. 8. 2020.

    Van pameti

  • Filip

    06:43 // 14. 8. 2020.

    CAR Šampion i novi prvoligaš.
    Za opstanak se bori Medoševac i Sinđelić i mislim da im nema spasa jer imaju tanak igrački kadar i igraju nezanimljiv fudbal.Popovac je dosta izgubio jer Saša Marković uskoro napusta klub i prelazi na funkciju sp.dir.u Radnički Niš.

    • LAKI POPOVAC

      16:17 // 14. 8. 2020.

      Će vidimo koj će bude prvi na tabelu.A ovo za Sašu Markovića ako je tačno ja bre imam da davam i jedenje i pijenje.Samo nek si ide i u zdravlje.Mnogo bre priča neistine,te Zvezda se raspituje za Cveleta,a zanimljiv za Dinamo Zagreb je Nikolić.A biser je bio kada je rekao da za našeg trenera pokazao interesovanje PAOK.Sinđelić se bori za opstanak jer se povlači onaj Ica golubar i preuzima OFK NIŠ.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: