Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:24, 21. 7. 2017.

| Sport

Kreće Super liga, Radnik na "krovu" tržnog centra

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički Čair
Još nije gotovo sa pojačanjima u Radniku; foto: Vanja Keser

Nakon ravno dva meseca pauze, najjači domaći fudbalski klubovi ponovo će izaći na teren i otpočeti takmičenje, a surdulički Radnik putuje u Beograd, gde će igrati protiv Voždovca. Okršaj sa “zmajevima” na "krovu" tržnog centra zakazan je za subotu 22. jula, od 20 sati.

U Radniku su zadovoljni pripremnim periodom, a kažu da se novajlije lepo uklapaju. Prvi golman tima Ognjen Čančarević ocenio je Beograđane kao neugodne rivale.

O pobedniku će odlučiti taktičke nijanse. Pritisak postoji, s obzirom na to da igramo prvu utakmicu u novoj sezoni, ali neće nas sputati da se kući vratimo neporaženi. Pozitivan rezultat bi nam i te kako puno značio, kako bi dobili samopouzdanje za nastavak trke - priča Čančarević.

Klub iz Surdulice napustili su mnogi ključni igrači, poput imenjaka Miloša Trifunovića i Adamovića, Dragana Žarkovića, te Nedeljka Vlahovića, dok su najzvučnija pojačanja Radoš Bulatović i Milan Purović. Ipak, prelazni rok i dalje traje, pa sportski direktor Darko Glišić najavljuje još nekoliko “kvalitetnih i iskusnih igrača”, a trener Simo Krunić kaže da odlazeće zamenjuju kvalitetnijim fudbalerima.

Sa druge strane, Voždovac se podmladio tokom prelaznog roka, ali dosta su pokazali u pripremnim utakmicama. Tako su parirali šampionu Rusije Spartaku iz Moskve, koji ih je ipak pobedio sa 3:2. Kapiten, iskusni internacionalac Miloš Pavlović za zvanični sajt kluba rekao je da očekuje pobedu.

Sačuvali smo okosnicu tima i time smo olakšali i šefu i svima nama, ali i mlađim igračima da nastavimo sa istom filozofijom. Početak je uvek nezgodan, ali uz puno samopouzdanja očekujem da ćemo uspeti da ostvarimo pobedu na svom terenu - rekao je Pavlović.

Ambicije “zmajeva” u novoj sezoni, u koju ulaze sa novim dresovima, ne razlikuju se od prošlogodišnjih - to je svakako plasman u plej-of.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: