Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:39, 30. 6. 2023.

| Sport

Krilni igrač stiže u niški Radnički iz Vijetnama

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
djuro zec
Đuro Zec stigao iz Vijetnama; foto: FK Radnički Niš

33-godišnji krilni igrač Đuro Zec novi je fudbaler Radničkog iz Niša, objavio je ovaj klub sa "Čaira". Brzonogi bočni napadač koji se podjednako snalazi na obe strane terena, dodaju iz kluba, potpisao je ugovor sa Radničkim pred polazak ekipe na pripreme.

Zec je karijeru započeo u novosadskojVojvodini, a nastupao je za Temerin, ČSK Čelarevo, Mladost Bački Jarak, Srem, Proleter, Borac iz Čačka, Voždovac, Napredak, Krupu i TSC. U Radnički je stigao nakon polusezone u vijetnamskom Hanoju sa kojim je osvojio prvenstvo i kup.

U svojoj karijeri sakupio je ogromno superligaško iskustvo, u elitnom domaćem rangu nastupao je 9 sezona, zabeležio 249 utakmica, na kojima je postigao 44 pogotka i 28 asistencija. Radi se o jednom od najboljih superligaških krila koji je to najviše dokazao noseći dres TSC-a. Nastupajući za tim iz Bačke Topole važio je i za jednog od najboljih igrače cele lige - kažu u Radničkom.

U klub su tokom letnjeg prelaznog roka dosad stigli Vasilije Bakić, Pavle Ivelja, Milorad Stajić, Jakob Abusa, Aleksandar Vojnović i Vanja Ilić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Var tehnolog

    06:27 // 2. 7. 2023.

    A, evo krecemo sa razvlacenjem sala ! Gde nadjoste ovaj strokavi i ofucani ! Ej, nije ni vazno, ovaj "vijetnamac", posle N.god, nece ni biti clan Radnickog !

  • Aca

    12:35 // 1. 7. 2023.

    I kolko platiste Indjijce da vas puste...

    • Razbibriga

      06:22 // 2. 7. 2023.

      ... I izbusene gume na autobusu i uznemiravanje ispod prozora hotela, noc pred utakmicu ! Kakva beda od kluba ,ostalo samo ime ,gde lopovi uporno srozavaju renome kluba !

  • Goran

    06:57 // 1. 7. 2023.

    Smesno, jadno i tužno. Svi dovode grače po 20 g-Vojvodina Radulovića, TSC Pantovića i Stanića, Čukarički da ne pričamo, pa i Voždovac, Kragujevac, a mi u rangu Lucana na dubokom zalasku. Sto nisu registrovali Trajkovića trenera i on je BIO dobar igrač nekad. A toliko mladih dobrih i u prvoj ligi. Bolje da su ispali i napravili mladi tim za narednih 4_5 g. Biće opet propala sezona, promaseni igrači

    • DESKO

      09:48 // 1. 7. 2023.

      Tako je.
      Treba da pozovete našeg nišliju Dimitrije Zajić najboljeg veznog Bosne i Hercegovine ako je još slobodan jer se priča da je imao pozive Maribora,AEK,Rijeke,i Partizana.Olimpijakos je odbio zimus.
      Dosta više nepoznatih i matorih.

    • Гаха

      13:19 // 1. 7. 2023.

      ...Африканци,Вијетнамци...још неко из Тунгузије и да будемо комплетни !?

    • Gračan iz Rijeke

      16:10 // 1. 7. 2023.

      Гаха, nit' se teraš nit' se vodiš, al' važno da lupetaš!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: