Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 22. 6. 2019.

| Sport

Krunić: Najverovatnije ću preuzeti Radnički

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Posle sezone u prestonici, Krunić se vraća na jug Srbije; foto: Dejan Mirčev

Neočekivana odluka Radničkog i trenera Nenada Lalatovića da se rastanu posle skoro 20 dana od obnavljanja saradnje, odmah je probudila spekulacije o novom šefu stručnog štaba. Prvi pik je Simo Krunić koji i sam za Južne vesti kaže da će najverovatnije preuzeti vicešampiona Srbije.

Sarajlija je kratko na pitanje da li će doći na “Čair” u ulozi trenera prvog tima odgovorio sa “najverovatnije” i time donekle potvrdio jučerašnje napise. U klubu se još ne oglašavaju po ovom pitanju, te ostaje na snazi ono što su rekli sinoć, po odlasku Lalatovića.

O imenovanju novog šefa stručnog štaba javnost će biti uskoro obaveštena, nakon razmatranja kandidata na sednici Upravnog odbora - rekli su u klubu.

I Krunić je prethodne sezone svoju ekipu izveo na međunarodnu scenu, pošto je Čukarički četvrtim mestom u Superligi obezbedio kvalifikacije za Ligu Evope. Ipak, šansu da ih predvodi i tamo nije dobio, pošto ga je na klupi “brđana” zamenio Aleksandar Veselinović.

Zanimljivo je da se spekulisalo da će Krunić, nakon što se rastao sa Čukaričkim, doći u Vojvodinu , još jednog superligaša koji još nema šefa struke. Ipak, sudeći po novinskim napisima, negde između došlo je do rotacije, pošto se uveliko piše da će se na stadion “Karađorđe” vratiti - Nenad Lalatović.

Ekipa iz Novog Sada nema trenera, pod vođstvom Beograđanina beležila je sjajne rezultate, a on sam je po razlazu sa niškim timom rekao da želi posao u prestonici ili negde blizu nje. Povrh toga, u Vojvodinu je otišao njegov miljenik i uzdanica iz prethodne sezone Nikola Drinčić, pa deluje da se sve kockice poklapaju.

Podsetimo, Radnički se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji, a od početka kvalifikacija u drugom po jačini takmičenju u Evropi deli ga svega 19 dana, pošto će 11. jula gostovati Flori u Talinu, u prvom kvalifikacionom meču.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • drax

    18:04 // 23. 6. 2019.

    Sada tek nece biti pravih navijaca

  • Djorgo

    02:10 // 23. 6. 2019.

    U prethodnoj sezoni sam odgledao oko 80% utakmica Radničkog, u Nišu. U predstojećoj neću ni jednu.

  • Misko

    18:26 // 22. 6. 2019.

    Predlazem profesora Radana Ilica, z anovog trenera Radnickog, najbolje resenje u ovom momentu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: