Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 2. 8. 2019.

| Sport

Krunić: Što pre da se vratimo na pobednički put

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Vreme za pobede; foto: JV / Vanja Keser

Nakon polovičnog učinka, pobede i poraza na startu nove sezone, niški Radnički u subotu, 3. avgusta na stadionu "Čair" dočekuje ekipu Javora koja nema bodova. Trener niškog tima Simo Krunić kaže da će njegovi igrači dati sve od sebe da zabeleže pobedu.

Iza ekipe Radničkog su ispadanje iz Lige Evrope od Flore iz Estonije, kao i pobeda nad Proleterom i poraz od Crvene zvezde u Beogradu. Krunić smatra da su ovi rezultati ostavili traga na igrače, ali da moraju da nađu način da se vrate na pobednički put.

Ispadanje od Flore u Ligi Evrope ostavilo je velike psihičke poslednice na nas, zbog odgovornosti prema klubu i ljudima koji ga vode, a koji su nam sve dali i omogućili vrhunske uslove za rad. Sve to boli, ali moramo da se okrenemo Superligi. Čeka nas Javor, koji je tradicionalno neugodan rival za sve timove u ligi - kaže Krunić.

Radnički Javor neugodan, ali Radnički ide na pobedu; foto: JV / Vanja Keser

Javor je ove sezone odigrao samo jedan meč i tada poražen od Crvene zvezde sa 2:0.

Gledajući taj meč stekao sam utisak da se radi o veoma disciplinovanoj ekipi. Organizovano se brane i pokušavaju da protivnika ugroze iz kontri. Tako su igrali protiv Zvezde, a očekujem da tako igraju i protiv nas. Ovaj meč dočekujemo spremni i svesni da nam nijedan drugi rezultat osim pobede ne odgovara. Igramo pred svojom publikom, imaćemo sigurno lepu podršku sa tribina i sve preduslove da odigramo dobro i osvojimo tri boda - dodaje Krunić.

Strateg Nišlija najavljuje i minimalne promene u sastavu u odnosu na prethodne utakmice.

U poslednjoj liniju će se vratiti Lazar Đorđević, umesto Stevanovića, dok će Ostojić, Todorovski i Stefan Đorđević zadržati pozicije. Videćemo kakva je situacija sa Sašom Stojanovićem, koji je rovit, tako da će na sredini terena najverovatnije šansu dobiti Bondarenko, Tomić i Batrović. Po krilima će napadati Čumić i Jirka, a u samom špicu biće Mihajlović. Haskić polako izlazi iz povrede i vraća se u takmičarski ritam, igrao je malo protiv Zvezde, ali još nije spreman za svih 90 minuta, pa će šansu čekati sa klupe - kaže Krunić.

Utakmica počinje u 20 sati, a cene karata su i dalje 150 dinara za južnu tribinu, 300 za istočnu ili zapadnu, a 600 za ložu.

Kako kažu u Radničkom, sezonske karte za utakmice na "Čairu" biće u prodaji do kraja avgusta. Cena za južnu tribinu je 1.500 dinara, za istočnu ili zapadnu 3.000, a za ložu 15.000.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    08:34 // 3. 8. 2019.

    Sve dok "političari" i neki promašeni menadžeri vode tim a ne ti(kao trener), Radnički ima da igra ovako(čitaj: jando, bezidejno, sporo, neorganizovano, bez snage...)!!
    ,Sramota je na šta ste sveli klub, RADNIČKI ZASLUŽUJE BOLJU UPRAVU, TRENERA I IGRAČE !! I sredite već jednom stadion, već se raspada, a "renoviran" je pre samo par godina (pretpostavljam da je rekonstrukciju radio "dunjder"Tončev

  • Ouzo

    17:14 // 2. 8. 2019.

    Simo,pre nego te najure,moras da procitas jednu monografiju-Istoriju Radnickog,a ako stignes i Drdinu,vezanu za kupove UEFA!
    Posebno obrati paznju na svoje prethodnike,trenere,o njihovim velicinama,pedagogiji i strucnosti, da vidis dal si poso ili si doso !

    • Milan

      12:07 // 3. 8. 2019.

      Piše li u toj monografiji nešto o pomoći zvezde i pomoći sudija u poslednje tri sezone?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: