Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:36, 19. 7. 2019.

| Sport

Krunić posle Flore: Izvini Srbijo, izvini publiko

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Izvinio se publici, ali i celoj Srbiji; foto: Vanja Keser

Vicešampion Srbije zaustavljen je već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a njegov trener Simo Krunić izvinio se celoj Srbiji, kao i publici na ranom ispadanju. Sa ukupnih 4:2 Radnički je nadjačala disciplinovana i uigrana Flora, ekipa na koju se u Nišu gledalo kao na već rešen posao i razigravanje pred duel sa velikim Ajntrahtom.

Flora Radnički Golove za Radnički postigli Mihajlović i Čumić; foto. Vanja Keser A dogodio se hladan tuš. 2:0 iz prvog meča gotovo da je rešilo posao, a remi i 2:2 na “Čairu” samo su potvrdili lošu formu Radničkog. Zanimljivo je da je ovo Flori tek drugi put u istoriji da prođe 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Radnički Flora Kapitensku traku nosio Saša Stojanović; foto: Vanja KeserIstini za volju, Nišlije su bolje izgledale na “Čairu” nego u Talinu. Ipak, prečesto nisu imale ideju gde i kome da pošalju loptu i kako da organizuju napad. Danak je uzela rekonstrukcija čitavog tima - među startnih 11 bilo je svega 4 fudbalera koji su se domogli zvanja vicešampiona Srbije prošle sezone.

Promena je bilo i u stručnom štabom, a novi trener Simo Krunić uzrok eliminacije vidi u prvom meču, kao i sreći. Radnički Flora Istok bio ispunjen, zapad delimično, ali su jug i sever ostali prazni; foto: Vanja Keser

Izvinio bih se celoj Srbiji i našoj publici na ovom ispadanju u prvom kolu. Morali smo puno više, nažalost nismo uspeli. Posle ovakvog ispadanja i posle ova dva rezultata teško je pričati, ali smo svesni da je sve do nas - rekao je Krunić nakon meča.


Sa tribina odjekivalo “Jedan je Aca kapiten” i “Simo odlazi”

Premijera Radničkog na novoj travi “Čaira” ispraćena je punom istočnom tribinom, delimično i zapadnom, dok su sever i jug ostali prazni. Navijači su nezadovoljstvo onim što su videli na terenu iskazali povicima i transparentom podrške dugogodišnjem kapitenu Radničkog Aleksandru Jovanoviću, kome ugovor nije produžen, skandiranjem protiv Uprave, ali i novog trenera. Jedan je Aca kapiten Čair Putem transparenta podrška bivšem kapitenu; foto: Vanja Keser

Ipak, sam Krunić je ne baš topli prijem na “Čairu” protumačio kao ostatke gneva od prošle sezone. On je tada vodio beogradski Čukarički, a tokom poslednjeg meča u Nišu ušao je u klinč sa publikom smeštenom na zapadnu tribinu, a potom i tadašnjim stručnim štabom Radničkog. Radnički Flora Flora i ovog puta čekala šansu iz kontre; foto: Vanja Keser

To je ostalo od one 3 utakmice kad sam bio trener Čukaričkog, ostalo je nezadovoljstvo te publike prema meni. To je posle tog rivalstva normalno. Ja sam profesionalac, za svaki klub radim, Radnički kao da je jedini klub na svetu za mene - rekao je Krunić.

Za niški sastav je ovo kraj na međunarodnoj sceni, ali borba za ponovni izlazak na nju kreće već za 3 dana. U nedelju, 21. jula Radnički će otpočeti takmičenje u Superligi, utakmicom na “Čairu” sa novosadskim Proleterom.

Radnički Flora Istok bio ispunjen, zapad delimično, ali su jug i sever ostali prazni; foto: Vanja Keser

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neplivač

    09:22 // 21. 7. 2019.

    Doziveli smo da Radnicki prozivaju da je rezimski klub, ovaj se uziveo pa se izvinjava Srbiji, ko gleda Radnicki van Nisa. Realno, da ne namesta utakmice, Radnicki bi bio u donjem delu tabele, tako da je ovaj rezultat i ocekivan.

  • Sale

    07:23 // 20. 7. 2019.

    I Drincic i Haskic su matori fudbaleri tko da i sa njima u kvalifikacijama ne bi mnogo postigli!

  • ja

    18:10 // 19. 7. 2019.

    ko je ovaj?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: