Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:27, 19. 8. 2019.

| Sport

Krunić više nije trener niškog Radničkog

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
Zadržao se samo mesec i po dana na "Čairu"; foto: Vanja Keser

Nakon samo mesec i po dana od zvaničnog preuzimanja ekipe Simo Krunić smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Radničkog, jer rukovodstvo kluba nije zadovoljno onim što je prikazano u do sada odigranih 7 zvaničnih mečeva. U šturom saopštenju niškog kluba navodi se samo da se radi na pronalaženju adekvatne zamene, ali ne i o tome ko će do tada voditi ekipu.

Osim što je ispao već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Radnički na domaćoj sceni nije imao tako loše rezultate - po jedan poraz i remi, uz 3 pobede, bilans su niškog kluba u Superligi. Ipak, problem za rukovodstvo kluba je, piše u saopštenju, pre svega način igre, "koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog".

Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na “gol više”. Ukoliko nisu spremni da pokažu ono što se od njih traži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima - navode u klubu.

Krunić je u niški klub stigao nakon što je Nenad Lalatović, potpuno neočekivano, podneo ostavku svega 20 dana od produžetka saradnje.

Inače, danas je i surdulički Radnik ostao bez trenera pošto je, nezadovoljan bilansom od 1 pobede i 4 poraza, sporazumno raskinuo saradnju sa Slavišom Božičićem. Tako sada nijedan od dva superligaša sa juga Srbije nema trenera.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    15:35 // 20. 8. 2019.

    Toncev zamislja da je na celu Barse pa nije samo posle 45 dana zadovoljan.Ne shvataju da za nase prilike imamo solidan tim,da ne ispadne.Prosla godina je bila slucajna.Videce se i na Vojvodini.A taj Toncev kada dosao obecao zavrsetak stadiona.I sta bi?

  • drax

    07:30 // 20. 8. 2019.

    Koga li ce sad da dovedu?

    • Jugos

      12:26 // 20. 8. 2019.

      Pustite upravu i sp.direktora koji je jako iskusan da dovedu novog trenera.

  • Djorgo

    22:51 // 19. 8. 2019.

    Bolje sa Rastavcem "bunker" nego sa Simo-om blam. Tončev je realnost, ali će proći.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: