Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:50, 16. 8. 2018.

| Sport

Kubanci pojačali OK Niš na početku priprema

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ok-nis-prozivka-ekipa,-avgust-2018,-foto-ljubica-jocic
Na prvom treningu bilo 10 igrača; foto: JV/Lj. J.

Na prvom treningu u pripremnom periodu za novu sezonu, u kojoj će Odbojkaški klub Niš igrati u Prvoj ligi, bilo je deset igrača, među kojima i dvojica reprezentativaca Kube koji su u “Čairu” na jednogodišnjoj pozajmici.

Na prozivci nisu bili kapiten Milan Stojković, koji će se ekipi priključiti danas, kao i šef stručnog štaba Dragan Svetozarević koji je sa reprezentacijom Slovenije na pripremama za Svetsko prvenstvo.

rikardo-i-adalberto,-pojacanja-sa-kube,-avgust-2018-foto-ljubica-jocic Pojačanja sa Kube; foto: JV/Lj. J.

Osim Alekse Bataka i Davida Kovača koji su ranije otišli, pored igrača koji su činili ekipu prošle godine, na prozivci su se pojavili i neki igrači iz omladinske škole.

Ipak, najviše pažnje privukao je dvojac sa Kube koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz grčkog PAOK-a. 21-godišnji dizač Rikardo Kalvo, koji je nastupao i za juniorsku i seniorsku reprezentaciju, kao i 20-godišnji primač Adalberto Tronkoso Tores bili su na prvom treningu.

Očekujemo da dođu dvojica juniora iz Vojvodine, a u pregovorima smo sa jednim iskusnijim igračem. Tu su neki igrači koji su nastupali i prošle sezone, a priključili smo i neke omladince iz škole - kaže Milan Pešić, član Upravnog odbora Niša.

trening-ok-nis,-prozivka,-avgust-2018,-foto-ljubica-jocic Do početka septembra treninzi u teretani i hali; foto: JV/Lj. J.

Pokazni deo tehničkog treninga obavio je doktor odbojke Vladan Milić, a uz ekipu je i trener Dimitrije Tošić. Kondicione treninge će voditi Miodrag Đorđević.

Plan je da ekipa tri puta nedeljno radi u teretani, a svako popodne u hali. Od ponedeljka bi trebalo da počnu i treninzi na pesku, a cilj je povratak u viši rang - dodaje Pešić.

Sezona u Prvoj ligi počinje poslednjeg vikenda u septembru, a raspored lige još nije poznat.

Podsetimo, Niš je prošle sezone, iako je većim tokom bio u vrhu šampionata, ispao u drugi rang takmičenja nakon plej-auta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    15:55 // 16. 8. 2018.

    S koca i konopca!
    Pesicu,deo si uprave koja je ekipu dovela u rang nize,znaci -Ostavka!Pusti ozbiljne ljude,vredne i inventivne da pokusaju da vrate klub u drustvo najboljih,Nis zasluzuje to.

  • Milan

    14:21 // 16. 8. 2018.

    Krasicu bolji si od Covica

  • Marko

    12:00 // 16. 8. 2018.

    Menadzerijada 2018 Nis

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: