Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 12. 2. 2019.

| Sport

Kup Koraća: rasprodati kompleti za parter, u prodaji samo karte za tribine

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kup koraca, foto jv vanja keser
Kup počinje u četvrtak, 14. februara; foto: JV / Vanja Keser

Samo par dana nakon što je počela prodaja kompleta za Kup Radivoja Koraća, koji će biti održan u Nišu od 14. do 17. februara, organizatori ovog događaja kažu da nema više kompleta za parter, dok su u prodaji samo oni za tribine po ceni od 2.500 dinara.

Tri dana nakon zvaničnog početka prodaje karata za Kup Radivoja Koraća, koji će 15. put biti održan u Nišu, karata za parter nema, kaže Uroš Parlić, član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

Još ima kompleta za tribine, prodaju se u svim info-centrima Turističke organizacije Niša. Odlično ide prodaja - kaže Parlić.

Cene kompleta za tribine je 2.500 dinara.

Pojedinačne karte, kako kaže Parlić, biće u prodaji tek 14. februara i to samo za utakmice koje su tog dana.

Cena pojedinačne karte za tribine za četvrtfinala je 500 dinara, za jednu polufinalnu utakmicu ljubitelji košarke moraće da izdvoje po 700 dinara, dok je ulaz na finale 1.000 dinara.

Podsetimo, plasman na završnicu Kupa Koraća izborili su Crvena zvezda, Partizan, Mega Bemaks, FMP, Dinamik, Borac, Novi Pazar i Sveti Đorđe.

U četvrtak, 14. februara u četvrtfinalu će se sastati FMP i Sveti Đorđe (17 sati), kao i Partizan i Novi Pazar (19:30). Dan kasnije svoje četvrtfinalne duele igraju Mega Bemaks i Borac (17 sati), kao i Crvena zvezda i Dinamik (19:30).

Prvo polufinale se igra subotu, 16. februara od 17 sati, dok drugo počinje u 21 sat.

Finale se igra u nedelju od 17 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko Slavic

    18:53 // 13. 2. 2019.

    Karte za parter nisu ni pustene u prodaji.To je dezinformacija.One su podeljene "niskoj sirotinji"koja i ne zna sta je kosarka i nikad nije videla loptu u zivotu ali bitno je da budu vidjeni u hali i to mufte.Pravi navijaci koji hoce da plate ne mogu kupiti karte za parter.

  • Petronije

    16:57 // 12. 2. 2019.

    U Nišu je proglašena epidemija gripa. Ozbiljan, zdravstveni razlog, da se Kup odloži. No m...njama, državnim i gradskim nije dovoljno, da se zamisle za posledice po zdravlje i gledalaca i učesnika na terenu. I pitanje - ko je proglasio epidemiju, ko je dužan da je sprovodi i šta za nepoštovanje takve odluke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: