Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:44, 3. 8. 2018.

Lalatović: Nismo se obrukali, dogodine zapaženija uloga u Evropi

Meraklije Radnički Makabi Atmosfera dostigla vrhunac nakon drugog gola Radničkog; foto: Vanja Keser

Remijem sa Makabijem završio je Radnički učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na “Čairu” je desetak hiljada gledalaca imalo prilike da vidi veliku borbu, a trener Nenad Lalatović rekao je da smatra da se nisu obrukali i da je potrebno zadržati ovaj sastav, dovesti par pojačanja, pa da sledeće sezone niški klub imao zapaženiju ulogu u Evropi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Tivat

    17:06 // 3. 8. 2018.

    Lalate,ti si dobar trener za Pukovac.Igraci se nisu obrukali,to je njihov limit,ali ti jesi!
    Sto se kazni tice,procitajte tekst u "Narodnim novinama", ozbiljnog novinara,sta ce mo ispastati,kao klub,zbog ruine od stadiona i sta je delegat UEFE uneo u beleznicu!Presece nam!

  • zapadni navijac

    20:58 // 3. 8. 2018.

    igraci - haskic i grbic, prvi nije hteo da potrci, drugi nema snage za poluvreme, caki u njegovim godinama pokazao kako se nosi grb reala, radnicki je jedna stara ekipa, lazara ce oteti do polusezone - vrlo kvalitetan mladi igrac, lalatovi ljubimci - crnomarkovic i pankov, sa njim u paketu da sto pre odu, verujte, da nije tonceva radnicki bi bio ona ruina od kluba... makabi osrednja ekipa...

    • Иван

      23:07 // 3. 8. 2018.

      Хаскић вероватно солидан играч за нашу лигу. Тек у десетак утакмица ћемо видети праву слику. Црномарковић и Панков су одлични, за разлику од Мићића рецимо који већ трећу утакмицу показује да нема снаге. Грбић, има тај неки проблем са својом главом. За Мркића, увек се надам, сад ће његово време, и никако да то време дође. Ако будемо трећи поново, био бих баш задовољан и полуфинале купа да додам.

    • Tivat

      06:33 // 4. 8. 2018.

      ...zapadna tribina ruglo ,loza steciste onih koji vrsljaju gradom i klubom,a tvoj Toncev je sve dozvolio ,sto si kritikovao u komentaru.

  • gari

    18:14 // 3. 8. 2018.

    Šteta, propuštena je lepa prilika, naročito kad se znao sledeći LAKŠI protivnik. Dogodine će biti ista priča, Radnički nema para da dovede malo bolje fudbalere, nego krpi šta mora. Ko od igrača ima makar dvogodišnji ugovor... Svi su sezona, polusezona u Radničkom, ni Murinjo od njih ne bi napravio ništa !!! Teren i sam stadion su za zatvor nadležnih a pre svega izvodjača !!!! Stvarno ŠTETA ...

  • Ivan

    16:57 // 3. 8. 2018.

    Kakva nesposobnost pripadnika obezbedjenja sa atletske staze koji su ignorisali povike publike da pozovu hitnu pomoc jer je jedan covek doziveo infarkt na istocnoj tribini. Ne mogu da verujem ko sve radi poslove obezbedjenja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: