Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 9. 12. 2018.

| Sport

Lalatović: Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lalatović Čair
Hoće li završiti započeto ili podići jedra?; foto: Vanja Keser

Iako kaže da još nije doneo konačnu odluku o tome hoće li nastaviti saradnju sa Radničkim, trener niškog kluba Nenad Lalatović rekao je da postoji mogućnost da mu je meč protiv Spartaka bio poslednji na “Čairu” u ulozi trenera.

Temperamentni stručnjak mogao bi biti slobodan po završetku jesenjeg dela prvenstva, narednog vikenda, a mnogo se govorilo u poslednje vreme o tome hoće li ostati u Radničkom. I on sam u više navrata je isticao da ne zna šta mu je činiti, jer ima ponude drugih klubova, a još na kraju prošle sezone, koju je proveo u Čukaričkom, govorio je da je vreme za selidbu u inostranstvo.

Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog. Meni ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju prvo ću sesti sa rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao - priča Lalatović.

U Nišu Lalatović je prestigao rekord kluba, ali i svoj lični, pošto ekipa nakon 20 kola ima 47 osvojenih bodova. I pored odličnih rezultata, nakon utakmice u kojoj je Radnički savladao Spartak, a publika skandirala “Nenade ostani”, delovalo je kao da se strateg oprašta.

Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istoriji. Ja sam ovde šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu - rekao je Lalatović.

O tome da li će uslišiti želju navijača i “napasti” trofej Kupa i zvanje vicešampiona Srbije sa Radničkim Lalatović bi trebalo da odluči sredinom decembra, s obzirom na to da do isteka ugovora mora da predvodi ekipu i na meču 21. kola sa kruševačkim Napretkom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • drax

    07:25 // 11. 12. 2018.

    Ostani Nenade voli te Nis

  • Jugoslav

    13:43 // 10. 12. 2018.

    Nenade sine ostani.Ivica Toncev je dobar covek I zbog njega I tebe dolazim na Cair.Naravno I igraci imaju velike zasluge.Navijaci su odusevljeni igrom.Samo NENAD I IVICA,,.ovaj sto ga je vratio Ivica mislim da ce opet nastaviti rad oko svojih procenata.Koristi dobrotu Ivice,,pitam se dali bi mogao tako da se ponasa u nekom drugom klubu.Nema tu ljubavi njega I kluba.Hajde da vidimo dokle.

  • Mara

    06:31 // 10. 12. 2018.

    Svako ide čim nađe bolje .Niko nizakoga ne mari

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: