Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 6. 11. 2022.

| Sport

Lalatović: Sledi veliki rez, iz Radničkog odlaze šestorica ili sedmorica igrača

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnički
Veliki rez na zimu; foto: JV / Vanja Keser

"U dogovoru sa ljudima iz kluba, na zimu ćemo se zahvaliti bar šestorici, sedmorici igrača", rekao je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović nakon remija sa Kolubarom na "Čairu" (1:1). On je dodao da je sramota da Radnički ima samo 17 bodova nakon 18 kola, a do zimske pauze Nišlijama su ostali meč sa IMT-om u osmini finala Kupa i duel sa TSC-om u Superligi.

Peti remi u Superligi niški fudbaleri su upisali u 18. kolu Superlige kada su uspeli da stignu prednost Kolubare i osvoje bod. Tim bodom trener Nenad Lalatović nije zadovoljan.

Igračima ne mogu da zamerim na želji i htenju. Bili smo bolji tim, sve vreme napadali, realno je bilo da prvo poluvreme dobijemo sa dva, tri gola razlike, a mi smo gubili, još jednom u nizu, neverovatnom greškom našeg zadnjeg igrača. Uspeli smo relativno na vreme da izjednačimo i vratimo se u meč, ali teško je bilo probiti bunker Kolubare, koja se branila sa pet, šest igrača u zadnjoj liniji, čak su, posle još jedne greške Stajića, mogli ponovo da nas kazne - rekao je Lalatović.

nenad lalatovic, radnicki, nis, foto jv jelena misic Lalatović: Neki igraju za menadžere, hoće da se prodaju"; foto: JV / Jelena Mišić Sa 17 bodova Radnički zauzima 11. poziciju što je daleko od željenog, a Lalatović najavljuje velike promene u ekipi:

Moraćemo da napravimo veliki rez! Nisam radio selekciju ove ekipe i budite sigurni da ćemo se na zimu, u dogovoru sa ljudima iz kluba, zahvaliti bar šestorici, sedmorici igrača! Sramota je da Radnički ima samo 17 bodova, klub u kome su plate redove, u kome igrači lepo jedu, spavaju, imaju maksimalne uslove... Neki igraju za menadžere, hoće da se prodaju, e pa neće niko moći da se proda dok ja ne dozvolim. Imali smo težak raspored, dva gostovanja Javoru, pa Zvezda i Partizan. Očekivali smo pobedu danas, probaćemo na proleće uz lakši raspored i pojačanja da se podignemo - rekao je Lalatović.

Niški igrači u sredu, 9. novembra od 16:30 dočekuju novobeogradski IMT u osmini finala Kupa, a za vikend gostuju TSC-u u poslednjem ovogodišnjem meču.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    18:00 // 6. 11. 2022.

    " Sto se gubo rodi..."

  • Razbibriga

    17:59 // 6. 11. 2022.

    Otpustice 6,7 igraca a dovesce iste takve !

  • Miloš

    16:55 // 6. 11. 2022.

    Familijo, ko ce da vam igra? Cistaci i prodavaci semenki? Au batice pa vi ste original iz serije zlatni decko samo sto ovde vec traje serija mng mng godina!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: