Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 19. 7. 2019.

| Sport

Lalatović: Žao mi je Radničkog, uzdrmao ih moj i odlazak brojnih igrača

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
nenad Lalatovic
Ekscentrični stručnjak poručuje da će mu Radnički ostati u srcu; foto: Vanja Keser

Trener Nenad Lalatović, koji je Radnički prošle sezone poveo do 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ove sezone potpisao novi ugovor sa klubom, a onda u jeku priprema otišao u Vojvodinu, rekao je da mu je jako žao niškog tima. Odlasci brojnih fudbalera, ali i njega samog uzdrmali su klub, smatra Lalatović, što je “kumovalo” eliminaciji od estonske Flore.

Sadašnji šef struke Vojvođana pred početak još jedne sezone koju će provesti u Superligi ispričao je i da je najlepši period u karijeri proveo na “Karađorđu”, ali da je ”Čair” na drugom mestu.

Jako, jako mi je žao Radničkog. Žao mi je što nije prošao prvo kolo, jer ti igrači i Uprava kluba su to apsolutno zaslužili, kao i navijači koji vole svoj klub i vole fudbal. Mislim da je Radnički bio kvalitetniji tim, ali mnogo igrača im je otišlo, otišao sam i ja, tako da ih je sve to možda malo i uzdrmalo. Međutim, moraju da nastave dalje - rekao je Lalatović.

Beograđanin po dolasku na “Čair” nije bio lepo primljen, zbog svađa sa publikom dok je vodio druge klubove. Ipak, situacija se popravila sa rekordno dobrim rezultatima, ali je pre mesec dana iznenada napustio niški klub, a odmah potom potpisao novi ugovor sa Novosađanima.

Radnički će uvek biti u mom srcu i želim mu da, uz Vojvodinu, ove sezone izbori novi plasman u Evropu, te sam ubeđen da će oba kluba u tome i uspeti - poručuje Lalatović.

Podsetimo, iako estonska Flora nije sagledavana kao opasan protivnik, ona je pobedila Radnički sa 2:0 kod kuće, a potom izvukla i remi na “Čairu” (2:2), pa zakazala dvomeč sa Ajntrahtom. Novi trener niškog sastava Simo Krunić izvinio se publici i celoj Srbiji zbog ovog poraza.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Uličar

    09:40 // 20. 7. 2019.

    Putuj igumane!!!!! Nemoj ti da se sekiras za nas,bolje povedi racuna sta radis.........

  • Djorgo

    22:45 // 19. 7. 2019.

    Lalatović ne može da se kontoliše, i možda ima neke lične probleme ...
    Lalatović je imao rezultate, neka ih je Tončev, uz ... , režirao.
    Ko je gledao Radnički prošle sezone video je da smo imali igru, čvrstu, na momente i lepu. Sve u okviru sadašnjeg nivoa srpskog fudbala.
    Jasno je bilo da se tim raspao, čak i da smo SLUČAJNO prošli Floru, bila bi teška blamaža protiv Ajntrahta.
    Isto i u ... ligi.

  • Meraklija

    21:50 // 19. 7. 2019.

    Radnicki mora da vodi uprava koja ga voli, a pogotovo netreba da rasproda ceo tim pred evropu i ko da slozi tim za mesec dana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: