Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 13. 2. 2019.

| Sport

Lalatović ne računa više na Mrkića, Mitrović pozajmljen Dinamu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Marko Mitrović Marko Mrkić
Dvojica fudbalera nisu se našla ni među putnicima na pripreme u Tursku; foto: FK Radnički/Vanja Keser

Iako je i dalje u Radničkom, na Nišliju Marka Mrkića trener Nenad Lalatović više ne računa, saopšteno je u klubu, dok je napadač Marko Mitrović poslat na pozajmicu u vranjski Dinamo.

Nijedan od dvojice napadača nije imao veću minutažu ove sezone. Nišlija je u dresu “Reala sa Nišave” proveo poslednje 4 i po godine, a najveću pažnju privukao je 2016. i 2017. godine, kada je i pozvan u B seniorski tim Srbije. Nastupao je i za mlađe nacionalne selekcije.

Broj nastupa 22-godišnjeg krila tokom poslednjih godina varirala je u zavisnosti od toga ko je bio na klupi, pa tako u periodu kada je tu bio Dragan Antić ne samo da je bio konstantan, već je dobio i kapitensku traku, dok je kod Lalatovića otpočeo tek 3 prvenstvene utakmice.

Špic je pak na “Čair” stigao letos kao veliko pojačanje, s obzirom na to da iza sebe ima igranje u mlađim selekcijama Čelsija i reprezentacije Švedske. U Superligi se nijednom nije našao u startnoj postavi, ali je na to imalo uticaj i to što je tokom većeg dela polusezone bio povređen. Veoma zapaženu ulogu imao je u šesnaestini finala Kupa, kada je postigao het-trik protiv Bežanije.

Ipak, poslat je na pozajmicu u “komšiluk”, pošto će do kraja sezone nastupati za debitanta i trenutnog “fenjeraša” Superlige.

Podsetimo, tokom zimskog prelaznog roka sa “Čaira” je od igrača sa većom ulogom u minuloj polusezni otišao Aleksandar Stanisavljević i to u izraelski Bnei Šahnin, kao i Siniša Babić koji je ćesto bio povređen, ali je u kratkom periodu kada je igrao bio važna karika. Uroš Damnjanović otišao je u surdulički Radnik, Nikola Aksentijević u kruševački Napredak, a golman Mladen Živković u beogradski Rad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djorgo

    23:21 // 13. 2. 2019.

    Žao mi je Mrkića, od trenutka kada je pozvan i odigrao meć za (B) reprezentaciju nije odigrao dobar meč. Vrlo limitiran igrač ali, brz i trudio se, kod Rastavca se bolje snalazio.

  • miljan

    18:24 // 13. 2. 2019.

    Mitrovic je trebao da ostane, za Mrkica je trebao odavno da se smrkne, bio je firsiran na ocevu slavu, poslo mu je za nogom par puta I vise NISTA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: