Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 5. 11. 2018.

| Sport

Lalatović nije vodio Radnički protiv Bačke, u klubu bez komentara

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Laltović Šarac Bratić Radnički Gzira
Mediji licitiraju sa smenom, u klubu se ne oglašavaju; foto: Vanja Keser

Više od desete superligaške pobede Radničkog, u medijima se govorilo o tome što trener Nenad Lalatović nije predvodio ekipu u Bačkoj Palanci. Njega su zamenili pomoćnici Vidak Bratić i Dragan Šarac, po ishodu sudeći uspešno, ali to je bilo dovoljno da mediji počnu sa licitiranjem oko smene stratega niškog tima. Ipak, u klubu su odbili da komentarišu i razlog Lalatovićevog izostanka, ali i napise medija.

Lalatović je bio nedostupan na broj poznat redakciji Južnih vesti, dok su u klubu rekli da nemaju komentar na ovu situaciju. Predsednik kluba sa “zamrznutom” funkcijom Ivica Tončev kazao je da je on “zamrznuti predsednik”, te da ne može da komentariše, iako u drugim medijima često priča o ambicijama i uspesima kluba.

Jedini koji je progovorio o ovoj temi bio je Lalatovićev pomoćnik Šarac, koji je gostujući na Televiziji Arena sport rekao da su u pitanju bili zdravstveni problemi.

Razlog odsustva bili su zdravstveni problemi. Lalatović nije želeo da rizikuje i zato smo Vidak Bratić i ja vodili meč sa Bačkom. Sve je u vezi pripreme meča bilo unapred pripremljeno, tako da nije bilo problema - ispričao je Šarac.

Iako Južne vesti komentar kluba nisu dobile, list Kurir sudeći po pisanju jeste, mada nezvaničan i neimenovan. U ovom listu izostanak Lalatovića povezan je i sa njegovom smenom, pošto piše da će Uprava razmotriti saradanju sa njim, jer su im potrebni "profesionalci, a ne još jedan neodgovoran trener". Sem na nezvanične izvore, u beogradskom listu pozivaju se i na navijače koji, pišu, nemaju više strpljenja za stratega, iako se sa tribina "Čaira" nisu mogli čuti neprijateljski povici upućeni Lalatoviću već duže vreme.

Ovo je druga utakmica u Superligi ove sezone na kojoj Lalatović nije bio na klupi, pošto je propustio duel 2. kola Superlige protiv Crvene zvezde, kada mu je, kako je tada rečeno, pozlilo pred meč.

Podsetimo, Radnički je Bačku savladao sa 2:0, što je bila deseta pobeda niškog sastava u sezoni. Uz još 4 remija i jedan poraz, ovo je rekordni učinak na polusezoni ekipe sa “Čaira”, koja se nalazi na 2. poziciji Superlige.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    18:02 // 6. 11. 2018.

    Za nekoga ko je na početku "rada" u Radničkom dočekan zvižducima i neodobravanjem, posao je odradio savršeno! Svaka čast . Ne pamtim da je Radnički bio ovako dobro pozicioniran na tabeli, što govori samo jedno: da je g. Lalatović totalno preporodio Radniči, kako u igri, tako i taktički (dobro vodjene utakmice) sa igračima koji baš nisu fudbalski sjajni...
    Puna podrška g. Lalatoviću, samo napred !

  • drax

    07:22 // 6. 11. 2018.

    Podrška za Lalata

  • trianagla

    21:37 // 5. 11. 2018.

    Ma,koga briga,samo mali broj mazohista jos gleda utakmice domace lige.Ovo je trivijalna vest.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: