Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 4. 6. 2018.

| Sport

Lalatović potpisao ugovor sa Radničkim

Autor:A. S, M. J.Izvor:Južne vesti
Lalatovic promocija
Lalatović u Radničkom godinu dana; foto: JV/M.J.

Dojučeranji trener Čukaričkog Nenad Lalatović potpisao je ugovor sa Radničkim iz Niša na godinu dana, pa će tako biti prvi trener koji će nakon 35 godina ekipu sa "Čaira" predvoditi i u evropskim utakmicama koje ih uskoro očekuju.

Da je čast biti deo kluba kakav je Radnički, ispričao je Lalatović, te da će dok god je u klubu davati poslednji atom snage.

Nemam nikakav strah jer Niš kao grad i Radnički kao klub apsolutno zaslužuju da igraju kvalifikacije za Ligu Evrope. Neće biti nimalo lak taj posao, ali jednostavno posao je uvek takav, ja gde god da dođem uvek je teško, uvek su neki problemi, ali ja sam navikao da se nosim sa pritiskom. Ja znam da svoj posao, gde god da ga radim dajem 100 % za klub koji vodim - priča Lalatović.

U Niš dolazi sa svojim saradnicima Vidakom Bratićem i Draganom Šarcem, a pripreme za kvalifikacije za Ligu Evrope sa niškim fudbalerima otpočeće 10. juna. O pojačanjima kaže da je potrebno da se dovedu što pre, kako bi stigla da se uigraju. Ne poriče da postoje određeni igrači koje bi želeo da dovede, ali da sada sve zavisi od finansijske situacije u klubu.

On je naglasio i da je imao ponude klubova iz inostranstva, poput CSKA iz Sofije, Željezničara iz Sarajeva, te podgoričke Budućnosti, ali da se ipak odlučio za Radnički. Njegov poslednji angažman bio je u Čukaričkom, gde je podneo ostavku pred kraj sezone.

Ja sam u Čukaričkom proveo prelepih godinu i po dana, ali ja sam trener koji je navikao da ima podršku navijača, gde je taj adrenalin. Nije bitno da li će da mi zvižde. Nismo imali publiku, kao što ima Radnički. Veliki izazov je raditi u Radničkom, Radnički je ogroman klub - rekao je Lalatović.

40-godišnji Beograđanin do sada je bio selektor mlađih nacionalnih timova, kao i brojnih domaćih klubova: Srema, Proletera, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, i Vojvodine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Мита

    10:58 // 5. 6. 2018.

    Управа напоље!!!!

  • rom

    10:26 // 5. 6. 2018.

    dis is d bigining of bjutiful frensip...

  • Kafe-preko puta

    00:33 // 5. 6. 2018.

    Nenade neka si nam došao.Hajdemo samo napred.I gle čuda -onaj kao fol sp.direktor opet se utrpao na konferenciju i slika se sa trenerom.Svi koji piju kafu kod mene pričaju da prelazi da radi u omladinsku školu.Hajde neka se slikao -dobro je što nije davao izjavu.Eto neka mu je gospodin Tončev dozvolio da ima uspomenu fotku sa najboljim trenerom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: