Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:31, 21. 6. 2019.

| Sport

Lalatović podneo ostavku, Krunić novi trener Radničkog?

Autor:Lj. J. i M. J.Izvor:Južne vesti
Lalatović
Ko će se prihvatiti tima koji za 20 dana očekuje prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope?; foto: JV/Vanja Keser

Kao grom iz vedra neba stiže informacija da je Nenad Lalatović podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Radničkog, ni 20 dana od produžetka ugovora i pre prve prijateljske utakmice. Razlog je porodica, kaže Beograđanin, dok u klubu navode da će uskoro naći zamenu, a Južne vesti saznaju da će ga naslediti Simo Krunić, prošlogodišnji strateg Čukaričkog.

Temperamentni Beograđanin napustio je pripreme u Sloveniji, gde se Radnički priprema za novu sezonu. Nije bilo do sada nikakvog pomena raskida ugovora, a jedino po čemu se moglo naslutiti nezadovoljstvo trenera bilo je što još nema kompletan sastav, a vremena do početka kvalifikacija za Ligu Evrope je sve manje.

Lalatović tvrdi da je razlog raskida ugovora njegova porodica i to što je prethodne godine bio daleko od svoje dece. Zahvalio se svima u klubu i poželeo im sreću.

U prethodnoj sezoni smo izvukli maksimum, ispisali istoriju Radničkog i mislim da je vreme da se stavi tačka, jer smo napravili nešto što teško može da se ponovi. Malo sam ispražnjen od svega, iza mene je naporna godina i potreban mi je predah. Razgovarao sam dugo sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom i došli smo do zajedničkog zaključka da je ovo najbolje za klub. Ja moram da nastavim dalje i videću šta ću i gde ću raditi u narednom periodu rekao je Lalatović.

Kako Južne vesti nezvanično saznaju, ekspresna zamena izvršena je u redovima vicešampiona Srbije, pa će ulogu trenera preuzeti Simo Krunić. Sarajlija je prošlu sezonu proveo u redovima beogradskog Čukaričkog i odveo ga u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali ga je na klupi "brđana" zamenio Aleksandar Veselinović, pa je trenutno bez angažmana.

Podsetimo, Lalatović je na "Čair" stigao pre godinu dana. Kako je imao izlaznu klauzulu u ugovoru na ponude iz inostranstva, po završetku jesenjeg dela prvenstva najavljivao je moguć odlazak, ali je ipak predvodio ekipu i u drugom delu sezone, kada je niški klub obezbedio zvanje vicešampiona države i izborio novi izlazak na međunarodnu scenu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Faraon

    15:28 // 22. 6. 2019.

    Bice puni silosi i uspesna sezona. Vratice Radnicki te novce.

  • slavko

    14:43 // 22. 6. 2019.

    Nesto ovde "smrdi"!

  • Jovan

    12:00 // 22. 6. 2019.

    Izgleda da je Nis pusten niz vodu.Sukobljene struje Bulata i Kopernikusa.Koga li ce postaviti sad? Imaju li nekog postenog i obrazobanog?Bane mozda ?

    • Sone

      13:57 // 22. 6. 2019.

      Jovane ne moze Bane.Potpisao za klub iz Matevac.Hoce da ga ubaci u prvu ligu ko sto je Surdulica.Imace velikog sponzora Koridori.Matevac to zasluzuje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: