Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:00, 7. 6. 2021.

| Sport

Lalatović ponovo na klupi Radničkog

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
lalatovic
Novi-stari trener na klupi Nišlija; foto: JV / Vanja Keser

Radnički iz Niša ima novog trenera, pošto se na stadion „Čair“ vraća Nenad Lalatović. Proslavljeni stručnjak se, nakon što je sa klupe predvodio novosadsku Vojvodinu, vraća u klub sa kojim je ostvario istorijski plasman, osvojivši drugo mesto na tabeli.

Teška sezona je iza fudbalera Radničkog, a u klubu su povodom izlaska iz krize konsultovali i navijače, anketom na društvenim mrežama koga bi Nišlije na klupu. Među najvernijim pristalicama nije bilo velike dileme - najomiljeniji među navijačima je bez premca Nenad Lalatović, koji je najviše pomenut u komentarima.

Iz rukovodstva su „čuli“ navijače i na Čairu je potvrđeno da je novi trener Nišlija Nenad Lalatović.

Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju - rekao je Lalatović.

Pred Lalatovićem je ozbiljan posao oko formiranja sastava za sledeću sezonu, a pomoćnici će mu, kao i u prvom mandatu, biti Dragan Šarac i Vidak Bratić.

Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a isped nas je jedan ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Za to će nam trebati puno rada i odricanja, ali i minimum sedam-osam novih igrača. Kvalitet tih igrača će zavisiti od budžeta kluba, ali nemam bojazan po tom pitanju, jer smo se ja i Ivica Tončev lako dogovarali oko pojačanja i ranije. U mom prvom mandatu smo napravili velike stvari za klub i rezultatski i finansijski. Bili smo drugi u Srbiji, a potom smo napravili ozbiljne transfere igrača poput Ranđelovića, Pankova, Crnomarkovića i Haskića - zaključio je povratnik u Niš.

Prethodni put Lalatović je boravio na Čairu u takmičarskoj 2018/19, izborio je drugo mesto na superligaškoj tabeli i vratio Radnički u Evropu.

Radnički će pripreme za novu sezonu početi u petak, kada će Nenad Lalatović izvršiti prozivku na stadionu Čair.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:21 // 8. 6. 2021.

    "Ovoga mi krsta ..." rece Lalat nedavno .... sta pare prave od coveka, cudo jedno

  • objektivac

    12:31 // 8. 6. 2021.

    naredne sezone ce Lalat da pobedi Zvezdu,nece da plati nijednu kaznu i igracemo evropu...ovoga mi krsta

  • Gari

    12:03 // 8. 6. 2021.

    Radničkom ni Murinjo ne može da pomogne, ako ostanu ovi fudbalski "entuzijasti" i penzioneri!!!!!!!!!!!!!!
    Dobro došao Lalate.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: