Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:09, 29. 3. 2019.

| Sport

Lalatović pozvao publiku na meč Radničkog sa Radom

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
VAK-0621
Iz Radničkog pozivaju publiku; foto: JV / Vanja Keser

Do kraja osnovnog dela Superlige ostala su još tri kola koja će biti igrana tokom narednih nedelju dana, a prvo u nizu niški Radnički će odigrati na svom stadionu "Čair" pošto u subotu, 30. marta dočekuje Rad. Trener Nišlija Nenad Lalatović ističe da je poseta na "Čairu" dobra, ali njegovi igrači zaslužuju veći broj publike na tribinama.

Radnički je siguran na drugom mestu tabele Superlige i ima iza sebe niz od 10 pobeda u elitnom rangu. U goste mu dolazi Rad, ekipa koja zauzima 14. poziciju na tabeli.

nenad-lalatovic,-radnicki,-nis,-foto-jv-vanja-keser Nenad Lalatović ne menja sastav; foto: JV / Vanja Keser

Pozvao bih naše navijače da dođu u što većem broju jer ova generacija Radničkog zaslužuje veću posetu. Imamao sjajnu posetu, ali svaka utakmica nam je bitna i zbog samopouzdanja. Dobro bi nam došla podrška i da publika bude naš vetar u leđa - kaže Lalatović.

Radnički i Rad u prvom delu tabele odigrali su meč bez golova (0:0), a Lalatović smatra da je to bilo najslabije izdanje njegovih igrača.

Cenim i poštujem Rad, uvek pričam o njima u superlativu. Kvalitetni ljude vode taj klub, vole ga i Rad ne zaslužuje poziciju koju trenutno drži. Želim Radu ono što želim i Radničkom, kao i da počnu da pobeđuju, ali posle našeg meča. Imaju kvalitetne pojedince, iskusne igrače. Biće teško je su već svi videli našu pobedu, ali najteže je dobiti unapred dobijene utakmice - kaže Lalatović.

Strateg Nišlija je poznat po tome da ne menja sastav često, a za meč sa Radom imaće na raspolaganju i najboljeg strelca Superlige Nermina Haskića koji se oporavio od povrede.

Vratio nam se i Saša Stojanović koji je dugo bio povređen, ali sa njim treba biti oprezan, tako da je realnije da bude u protokolu za utakmicu sa Mačvom. Petar Petrović se još nije oporavio, a svi ostali fudbaleri su spremni da igraju. Pošto ne volim mnogo da menjam ekipu koja dobija, početni sastav se da naslutiti - kaže Lalatović.

Utakmica na stadionu "Čair" je u subotu od 17 sati, a cena karte za istočnu ili zapadnu tribinu je 300 dinara, za južnu 150, dok mesto u loži košta 1.500 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • drax

    08:41 // 1. 4. 2019.

    idemo momci

  • gari

    13:12 // 30. 3. 2019.

    Ajmo Nišlije, sad se "lomi", svi na Čair. Ovi momci su to zaslužili !!!
    SVI NA ČAIR !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: