Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:58, 14. 12. 2018.

| Sport

Lalatović sa Upravom kluba na svoj rođendan odlučuje hoće li ostati u Nišu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lalatović
I dalje neizvestan ostanak mladog stratega; foto: Vanja Keser

I dalje se ne zna hoće li Nenad Lalatović dovršiti započeto na "Čairu" ili će ipak borbu prepustiti nekom drugom. Ipak, trener Fudbalskog kluba Radnički je pred poslednji meč u 2018. godini, nakon koga mu ističe ugovor, rekao da će se sve znati na njegov rođendan 22. decembra. On je demantovao brojna pisanja medija da se vraća u Vojvodinu, rekavši da ga niko tamo nije zvao.

Nema nijedan trofej Radnički, a nema ga ni Lalatović kao trener, pa bi zato voleo da baš ovde donese prvenac. Međutim, da li će se to dogoditi, ni sam još ne zna, ali najavljuje rasplet na svoj rođendan.

Život piše romane, kakav roman je meni napisao, ja to ne znam. Da li ću ostati ovde, da li ću osvojiti trofej, da li ću otići u inostranstvo, da li ću ostati u Srbiji, ja bih bio najsrećniji da danas znam. Ja to ne znam, kad se prvenstvo završi, dogovorili smo se da sedam dana i Uprava i ja razmislimo i da sednemo da popričamo na moj rođendan 22. decembra i tada ćemo doneti odluku - rekao je Lalatović.

Već neko vreme licitiraju mediji sa imenom novog trenera Vojvodine, najčešće se kao mogući izbor navodio upravo 40-godišnjak iz Beograda, a u više navrata pisalo se o tome kao o već gotovoj stvari.

Svašta ljudi pišu. Ja otvoreno kažem, ja nikad nisam imao nijedan kontakt sa čelnicima Vojvodine, niti me je iko zvao, sve što sam čuo to su gradske priče ili priče po novinama. Ja sam trener Radničkog iz Niša i ugovor mi ističe posle meča sa Napretkom. Nijednom ja nisam rekao da imam neku veliku želju da idem iz Niša, ja bih najsrećniji bio da ostanem ovde i da osvojim Kup - priča Lalatović.

Podsetimo, Lalatović je letos stigao na “Čair”. Sa niškim klubom, sudeći po rezultatima u Superligi, ima najuspešniju sezonu u trenerskoj karijeri, a ujedno je ovo i najbolja sezona u istoriji "Reala sa Nišave". Pred utakmicu prošlog kola protiv Spartaka, poslednjoj za Radnički na “Čairu” u 2018. godini, rekao je da mu je ovo možda poslednji meč u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    19:35 // 16. 12. 2018.

    Nema od Radnickog nista ... svi ti SNS klubovi procice vrlo lose. Druga liga im ne gine. Normalno da je Zvezda toliko jaka u domacem prvenstvu kad svi sa njima igraju sklanjalice a kad odu na stranu, onda tamo sa njima brisu patos (PSG recimo). Slicna je situacija i sa Radnickim. Nebitno je ko ce da trenira, pare stizu i dalje od AV-direktno iz budzeta republike Srbije. Pa vi navijajte i dalje ...

  • Dzordz

    11:53 // 16. 12. 2018.

    Mozda nije lose resenje rotacija Lalatovic-Nikolic.

  • Uprava kluba FK"Trepca"

    11:41 // 16. 12. 2018.

    Ode li Lalatovic u Madjarsku Radnicki ode u drugu ligu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: