Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 17. 1. 2019.

| Sport

Lalatović suspendovan na mesec dana

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lalatović Čair
Lalatović plaća 120.000, Napredak 50.000 dinara; foto: Vanja Keser

Zbog incidenta nakon utakmice 21. kola fudbalske Superlige između Radničkog i Napretka kažnjene su obe strane, ali je strateg niškog kluba Nenad Lalatović dobio težu kaznu. On je suspendovan na mesec dana, kažu u Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, a treba i da plati 120.000 dinara.

Ipak, “sreća u nesreći” je to što kazna stupa na snagu odmah, pa postoji mogućnost da će isteći već pred naredni meč Radničkog u Superligi, kada Nišlije u derbiju kola dočekuju Čukarički. Da li će temperamentni strateg predvoditi tim zavisi od toga kada će se ovaj meč održati, pošto je 22. kolo najjačeg domaćeg prvenstva zakazano za treći vikend februara.

Zbog sukoba Lalatovića i portparolke Kruševljana Valentine Vasić, kao i čoveka za koga je Napredak kasnije rekao da je novinar lokalnog portala, platiće i “čarapani”. Njima je udeljena kazna od 50.000 dinara, navode u Disciplinskoj komisiji, zbog propusta u organizaciji.

Podsetimo, trijumf Radničkog pod Bagdalom ostao je u senci sukoba na pres konferenciji nakon meča. Lalatovića je razljutilo pitanje Vasićeve “kome je pokazao srednji prst” tokom meča, na šta je starteg burno reagovao, a onda se umešao i novinar. Na njegovu salvu uvreda Lalatović nije ostao nem, do kraja pres konferencije nije mogao da se smiri, a bes je usmerio ka portparolki Napretka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojko

    15:15 // 18. 1. 2019.

    Malo je mesec dana. Možda cela godina. Pa da viri kroz ogradu i daje savete igračima. Čak i oduzimanje Licence. Jer, samo tako se može nauditi Radničkom. I Lalatoviću. Južnjaci. Drznuli se,da razmišlaju o prvom mestu. Oni da kroje Ligu. To je rezon njihov. Mafija fudbalska i tramvajska, iz kruga "dvojke". I oni iz Pazove. Šta su samo uradili klupskom fudbalu, a i reprezentativnom. Bogu plakati.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: