Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 28. 11. 2023.

| Sport

Ledena dvorana "Čaira" dobija dopunsko grejanje

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Hala Čair, sportski centar Čair
Ledena dvorana "Čair"; foto: Ljubica Jocić

Dve nedelje niški sportisti treniraju i igraju u hladnoj hali "Čair", ali se zvanično niti imenom i prezimenom niko nije oglasio niti bunio. Sa problemom je upoznata i direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović koja kaže da se objekat greje preko Toplane i da će biti uključeni dodatni "čileri" i da će temperatura biti viša.

Meč odbojkaške Superlige između Niša i Partizana, odigran u subotu u hali "Čair", bio je na granici otkazivanja jer je u tom trenutku temperatura bila stepen iznad dozvoljene - 17 stepeni.

Odbojkaši Niša načinili su iznenađenje u "ledenoj dvorani Čair" i pobedili šampiona sa 3:0 i preuzeli lidersku poziciju, a u takvim uslovima su i oni i članovi drugih klubova trenirali, kako kažu iz više klubova, dve nedelje.

Tokom te dve nedelje niški sportisti i sportski radnici se nisu bunili, a problem je, kako kaže, tek danas došao do Branke Aranđelović, direktorke Sprtskog centra "Čair".

Kada sam ušla u halu videla sam koliko je hladno. Problem je što se grejemo na Toplanu i to je količina toplote koju Toplana isporučuje. Neophodno je da se dodatno zagreva prostor preko "čilera". To troši mnogo struje, ali nemamo drugo rešenje i danas puštamo dodatno grejanje - rekla je Branka Aranđelović.

Smanjena temepratura u hali "Čair" nije jedini problem hale koji je nedeljama bez partera koji je podignut zbog čestih koncerata i žurki koji se održavaju u ovom sportskom objektu. Kako kažu u Sportkom centru, pomeranje tih tribina nije lak posao jer su teške preko tone pa nije izvodljivo da se prostor uz teren stalno sklanja i vraća.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • SVETA

    08:30 // 29. 11. 2023.

    Jedino rešenje za SC Čair je da ozbiljan odgovoran političar dođe za direktora.
    g.Nenad Stanković je upravo taj čovek.Od direkcije za prevoz je napravio najbolju firmuu regionu i svi hoće tamo da rade.

    • radnik SC.Cair

      12:09 // 29. 11. 2023.

      Nemo pobratime neka si ga kod tebe

  • Lilu

    06:21 // 29. 11. 2023.

    Možda da direktorka pusti "vormere" a ne "čilere".
    Cenim da bi bilo toplije.

  • Tajanstveni Alan

    21:27 // 28. 11. 2023.

    Ne branim Toplanu, naprotiv, nije mi jasno, sto vam je ona kriva ! Vase odrzavanje ne postoji, raspadate se ! Na radijatorsko grejanje, ne moze veliki objekat da se zagreje !

    • radnik SC Cair

      12:10 // 29. 11. 2023.

      Zato sto se raspadamo neje direktorka kriva nego gradonacelnica

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: