Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Liga Evrope

  • radnicki vanja keser

    Radnički na Gziru optimistično, ali oprezno

    Plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope Radnički bi trebalo da overi večeras, 19. jula od 18 sati, pošto igra revanš protiv Gzire na Malti. Nišlije imaju veliku zalihu od 4:0 iz prvog meča, pa bi trebalo da ovaj duel bude formalnost, ali trener Nenad Lalatović, koji neće voditi svoj tim sa klupe, upozorava da mogu biti surovo kažnjeni ukoliko ne uđu u meč kao da je 0:0.

    detaljnije
  • Radnički put na maltu

    Niški fudbaleri otputovali na Maltu

    Dan uoči revanša prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji igraju Radnički i Gzira 19. jula, niški fudbaleri otputovali su na Maltu. Čarter letom sa Aerodroma “Konstantin Veliki” krenuli su ne smo tim i stručni štab već i, kažu u Radničkom, čelnici kluba i Grada, društvenih i političkih organizacija, veterani Radničkog, novinari, kao i predstavnici navijačkih grupa.

    (6) detaljnije
  • Milovan Obradović Ljubica Jocić

    Obradović: Mislim da ovaj tim Radničkog može da uđe u Ligu Evrope

    Pre tri i po decenije Evropa je strepela od ekipe sa “Čaira”. Tadašnji kapiten Radničkog Milovan Obradović pratio je i ovaj novi “Real sa Nišave” u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i, kako kaže, veoma zadovoljan i igrom fudbalera i slikom koja je iz Niša otišla u Evropu, ali ne i stanjem stadiona, odnosno njegovom unutrašnjošću.

    (7) detaljnije
  • Meraklije Čair Radnički Gzira

    Niš u crveno-plavom - Liga Evrope na “Čairu” u slikama

    Opravdao je niški Radnički očekivanja i ubedljivo pobedio Gziru (4:0) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su i Nišlije pružile zavidnu podršku svom timu. Sve je krenulo par sati pre početka meča korteom kroz grad, a nastavilo se koreografijom na tribinama “Čaira” i na kraju slavljem. Kako je "praznik fudbala" izgledao u Nišu pogledajte kroz objektiv fotografa "Južnih vesti" Vanje Kesera.

    (4) detaljnije
  • Lalatović pimplovanje

    Lalatović o pimplovanju i isključenju: Tako je jednom i Piksi

    U samoj završnici meča između Radničkog i Gzire na “Čairu”, kada je niški tim već vodio sa 4:0, trener Nenad Lalatović nije uspeo da sakrije emocije, a iskazao ih je pimplovanjem lopte, pošto je ona izašla u aut i došla do njega. Zato, ali i zbog koškanja sa rivalima “zaradio” je isključenje, a nakon meča rekao je da ga je atmosfera ponela, te da je sličnu reakciju jednom imao i Dragan Stojković Piksi.

    (19) detaljnije
  • Haskić Mrkić Radnički Gzira

    Ubedljiva pobeda Radničkog u Evropi - 4:0 protiv Gzire na "Čairu"

    Nadigrao je Radnički u potpunosti svoje rivale sa Malte i slavio sa velikih 4:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pune tribine, sve osim severa, dočekale su domaće fudbalere i pružile im gromoglasnu podršku.

    (33) detaljnije
  • fk-radnicki-stadion-cair,-maj-2018,-foto-vanja-keser-jv

    Radnički: Karata još ima, veliko interesovanje za evropsku utakmicu

    Veliko interesovanje vlada za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju Radnički večeras od 21 sat na stadionu "Čair", ali kako kažu u niškom klubu karata još ima.

    (6) detaljnije
  • Radnički stadion Čair

    Gzira: Znamo da je ovo veliki dan za Nišlije

    Fudbalski klub Radnički će večeras od 21 sat odigrati svoju prvu evropsku utakmicu nakon 35 godina, a kolika euforija vlada u Nišu znaju čak i njihovi rivali sa Malte. Iako Nišlije važe za favorite u ovom meču, ni u ekipi Gzira se ne predaju, pa kažu da će dati sve od sebe da na “Čairu” ostvare dobar rezultat, kako bi u revanšu uspeli da obezbede plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

    (2) detaljnije
  • radnicki vanja keser

    Radnički: Uz podršku navijača na "Čairu" do pobede nad Gzirom

    Premijeru u kvalifikacijama za Ligu Evrope Radnički će imati u četvrtak, 12. jula od 21 sat na svom “Čairu”. Cilj je jasan - prolazak u drugo kolo kvalifikacija, pa u niškom klubu očekuju da će sutra pobediti Gziru sa Malte uz gromoglasnu podršku sa tribina.

    (2) detaljnije
  • Nenad Lalatović 15 minut

    Lalatović: Publika da podrži igrače, mene ako budem zaslužio

    Prvi meč na međunarodnoj sceni nakon 35 godina Radnički će odigrati u četvrtak, 12. jula, a ovo će ujedno biti i premijera trenera Nenada Lalatovića na “Čairu” u toj ulozi. Kako su u prošlosti bili česti verbalni sukobi njega i navijača Radničkog, Lalatović je u emisiji “15 minuta” rekao da želi da publika podrži pre svega fudbalere, a njega ako bude zaslužio.

    (2) detaljnije
  • Red biletarnica "Čaira"

    Redovi pred "Čairom" - veliko interesovanje za evropski meč Radničkog

    Zbog redova koji su se stvorili ispred biletarnice hale “Čair” drugog dana od početka prodaje karata, u Radničkom su sigurni da će niški tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, koje se igra u četvrtak, 12. jula, imati veliki “vetar u leđa” sa tribina.

    (6) detaljnije
  • fk-radnicki-stadion-cair,-maj-2018,-foto-vanja-keser-jv

    Počela prodaja karata za evropski meč Radničkog

    Ulaznice za meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju niški Radnički igra u četvrtak, 12. jula na stadionu "Čair" protiv Gzire sa Malte puštene su u prodaju na biletarnici hale "Čair".

    (13) detaljnije
  • radnicki vanja keser

    Maltežani prvi rivali Radničkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope

    Gzira, ekipa koja je takmičenje u malteškoj Premijer ligi završila na 3. poziciji minule sezone, biće prvi rival Radničkom na putu ka glavnom žrebu Lige Evrope. Pobedom u dvomeču pretkvalifikacija nad timom Sant Žulia iz Andore, Maltežani su zakazali duel na “Čairu” 12. jula i revanš na Nacionalnom stadionu “Ta Kali” nedelju dana kasnije.

    (6) detaljnije
  • Radnički stadion Čair

    Ulaznice za prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope od 9. jula

    Karte za one koji žele da budu svedoci prvog meča Radničkog na međunarodnoj sceni nakon 35 godina biće puštene u prodaju 9. jula, kažu u ovom fudbalskom klubu, pa će Nišlije imati tri dana da nabave ulaznice za stadion “Čair”.

    (10) detaljnije
  • Radnički Jovanović Pavkov Subić Stanisavljević

    UEFA potvrdila: Radnički prvu evropsku utakmicu igra na “Čairu”

    Iako je bilo pitanje gde će Radnički iz Niša kao domaćin igrati svoju evropsku utakmicu, kako piše na sajtu UEFA, susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sant Žulije iz Andore ili Gzire sa Malte, “Real sa Nišave” će igrati 12. jula na svom stadionu “Čair”.

    (6) detaljnije
  • fk radnicki

    Radnički protiv ekipe iz Andore ili sa Malte u Ligi Evrope

    Žrebom u Nionu odlučeno je da niški Radnički u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv boljeg iz duela preliminarne faze San Žulija (Andora) - Gzira Junajted (Malta). U eventualnom drugom kolu niški tim bi mogao da se sastane sa pobednikom duela Ferencvaroš - Makabi.

    (9) detaljnije
  • Caki Radnički

    UEFA skratila spisak potencijalnih rivala Radničkog u Ligi Evrope

    Pred sutrašnji žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope UEFA je objavila da je niški Radnički u grupi 8, a potencijalni rivali su mu Čikura Sačhere, Vaduc, Narva Trans, Gandžasar Kapan, kao i pobednici mečeva preliminarne runde Sefn Druids - Trakaj, odnosno San Žulija - Gzira Junajted.

    (6) detaljnije
  • Radnički Jovanović Pavkov Subić Stanisavljević

    Radnički u sredu dobija protivnika u Ligi Evrope

    U sredu, 20. juna u Nionu biće održan žreb za prvo i drug kolo kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope, gde će niški Radnički, koji je nosilac u prvom kolu, saznati ime rivala u evropskom takmičenju i potencijalnog protivnika u drugom kolu.

    (4) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: