Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 5. 2. 2024.

| Sport

Liga šampiona počela, niški futsaleri nisu otišli u Španiju

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
nisava, mali fudbal, foto hn 3
Ekipa za velika dela, ali bez podrške; foto: H. N.

U Gvadalahari, gradiću u Španiji, počelo je 10. izdanje Lige šampiona za gluve futsalere, a iako je žrebom odlučeno da igra u A grupi, Sportskog društva gluvih Nišave iz Niša tamo nema. Razlog je što ekipa, sastavljena od velikih boraca i dobrih sportista, nije imala dovoljno novca za put i smeštaj, a oni kojima su se obraćali, kao što je Fudbalski savez Srbije, nisu im pomogli.

Do poslednjueg momenta Danijel Nikolić, Uroš Stojković, Dimitrije Stanković, Martin Durmišević, Dalibor Đorđević, Aleksandar Alić, Vojislav Đorđević, Svetislav Đorđević, Marko Ivanović, Stefan Šerifović, Nemanja Simić i trener Husein Nazifi čekali su čudo i lepe vesti, ali čuda se ne dešavaju ovde.

Imali su obećanje da će Fudbalski savez Srbije platiti troškove i zato nije tražio pomoć od drugih, rekao je u petak uveče trener Husein Nazifi. Ostalo je samo obećanje jer do nedelje nije stigla nijedna reč, potvrđuje Nazifi.

Nažalost nismo otputovali. Šta je, tu je, idemo još jače. Dosta izazova je pred nama - rekao je Nazifi.

On je rekao da su igrači svakodnevno trenirali gde su stigli, po kiši i snegu, a to je bila ulica.

Dan nakon objavljivanja teksta "Niški futsaleri opet prvaci Srbije i ponovo nemaju para da odu u Ligu šampiona" na Južnim vestima, priča Nazifi, javili su se predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i rekli su da će oni finansirati put i smeštaj.

Fudbalskom savezu Srbije poslata su u petak pitanja da li će i kada to učiniti, ali odgovora još nema.

Nišava je ovogodišnji šampion Srbije pa je tako izborila plasman u Ligu šampiona koja je počela u Gvadalahari blizu Madrida.. Bez Nišave, učestvuje još 19 ekipa iz Španije, Holandije, Nemačke, Norveške, Mađarske, Italije, Rumunije, Engleske, Izraela, Azerbejdžana, Belgije, Francuske, Češke i Portugala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stucna

    08:57 // 6. 2. 2024.

    Ma sta ima veze, ce se podele pa na poljance na dva gola.Kakva Spanija i Evropa.Nema bolje od poljance da osete zemljanu prasinu.

  • ђура

    17:36 // 5. 2. 2024.

    Да ли Град има градског министра за спорт ?!.

  • HAOS

    16:30 // 5. 2. 2024.

    Tuga Srbistanska! Momci trebali ste na vreme da pokrenete tu pricu,verujem da bi smo dosta nas pomogli da odete...zalosno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: