Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 16. 5. 2018.

| Sport

Ljubitelji sporta u nedoumici - Železničar ili Radnički?

Autor:Lj. J.Izvor:Južne vesti
rk zeleznicar fk radnicki
Četvrtak - fudbalsko-rukometni dan; foto: JV/Vanja Keser

U četvrtak, 17. maja od 18:30 rukometaši niškog Železničara nastaviće borbu za titulu protiv Crvene zvezde u hali “Čair, a samo pola sata kasnije i nekoliko metara dalje, na stadionu “Čair” fudbaleri Radničkog protiv Napretka odlučuju o plasmanu u Ligu Evrope. Kako su mečevi u približnim terminima, ljubitelji sporta u Nišu moraće da biraju gde će.

Anketa

Dan sporta u Nišu biće četvrtak, 17. maj. Tada će, od 18:30 u hali "Čair", rukometaši niškog Železničara, trenutno lidera plej-ofa, pokušati da zabeleže petu pobedu u plej-ofu i tako se približe plasmanu u SEHA ligu, osvajanju titule prvaka Srbije i plasmanu u neko evro-takmičenje. U Rukometnom klubu iz Niša ističu da nisu imali veliki izbor u odabiru termina utakmice.

Imali smo izbor - sreda ili četvrtak i zbog fizičkog opterećenja ekipe nakon meča sa Partizanom, jedni logičan izbor bio je četvrtak. Verujemo da će publika umeti da napravi pravi izbor, a na kraju krajeva, termini se ne poklapaju - kažu u Železničaru.

I Radnički je morao da igra u četvrtak, jer se sve utakmice poslednjeg kola plej-ofa igraju 17. maja. Tri meča se igraju od 19 sati, a duel Crvene zvezde i Voždovca u subotu, 19. maja od 20 sati.

Urednik sportske emisije "Zona sporta" Goran Stanković kaže da je izvodljivo da ljubitelji sporta budu na obe utakmice, ali će biti na "slatkim mukama".

Dobro je kada imaš neku kvalitetnu ponudu i kada si u situaciji da odlučuješ šta ćeš da gledaš. Verujem da će svako da se vodi kvalitetom i napraviće dobar izbor. Sa druge strane, šteta je što se veliki broj ljudi iz publike poklapa i ima onih koji gledaju i Radnički i Želju - kaže Stanković.

Naravno, izvodljivo je da ljubitelji sporta budu prisutni na obe utakmice - prvo da odu u halu i odgledaju ceo rukometni meč, a onda prisustvuju drugom poluvremenu fudbalskog duela i budu na eventualnom slavlju povodom plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

A pošto je ulaz na obe utakmice slobodan, oni koji žele da gledaju i rukomet i fudbal neće imati dodatni trošak.

Uvek ima onih koji nemaju dilemu, jer prate samo rukomet ili fudbal, a da li ćete i koji meč gledati u četvrtak možete reći anketom u tekstu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    19:42 // 17. 5. 2018.

    Naravno pa de bi isli na fudbal! Rukomet moze svako da igra i ko nema talenta!

  • Palilula

    07:32 // 17. 5. 2018.

    Samo jedno pitanje: ZAŠTO?

  • Mikan

    07:24 // 17. 5. 2018.

    Svi u halu .... pa na Radnički... Želja se bori za prvaka države!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: