Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:24, 11. 11. 2017.

| Sport

Majstorija Nišlije "dokusurila" Austriju [video]

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Crvena zvezda Radonjić Pešić Ilić
Nedavno je odigrao i svih 90 minuta za Crvenu zvezdu i dobar nastup krunisao golom; foto: print screen/youtube

Iako najmlađi igrač u dresu reprezentacije do 21 godine, Nišlija Luka Ilić zadao je poslednji udarac Austriji, u kvalifikacionom duelu za plasman na Evropsko prvenstvo. On je izveo pravu majstoriju u nadoknadi vremena, pogodivši iz maltene "mrtvog" ugla za pobedu Srbije sa 3:1.

On je “pokupio” loptu kada je delovalo kao da će izaći sa terena i šutnuo je taman da prođe pored golmana Austrije, udari u stativu i vrati se nazad u gol.

Momak, koga je letos Mančester siti otkupio od Crveze zvezde, ali i ostavio da se do punoletstva kali u crveno-belom dresu, nije krio sreću ni nakon postignuog gola, ali ni nakon utakmice, što je rekao i za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv da igram za tri godine stariju ekipu, a postići pogodak i pobediti jakog protivnika u gostima je stvarno neverovatan osećaj. Srećan sam do neba, ovo je veliki podstrek za moju dalju karijeru i razvitak. Otvorili smo dobro meč, imali sve u svojim rukama, malo se zakomplikovalo na kraju, ali smo pokazali da smo bolji tim – kaže Ilić.

Ovim su “orlići” zadržali lidersku poziciju u grupi, sa 2 boda prednosti i utakmicu manje u odnosu na drugoplasiranu Rusiju, a sledeći je meč sa Jermenijom.

Podsetimo, sem Ilića, u selekciji do 21 godine je i Nišlija i prvotimac Radničkog Marko Mrkić, kao i napadač surduličkog Radnika Igor Zlatanović.

Odličan potez 17-godišnjeg Nišlije

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: