Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:58, 30. 8. 2013.

| Sport

Mašinac dočekuje Napredak u derbiju

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
masinac,-ivana-kostic.jpg
Ivana Kostić (desno)

Fudbalerke Mašinca iz Niša u 3. kolu Superlige za žene dočekuju Napredak iz Kruševca. Meč će biti odigran u subotu, 31. avgusta o16:30h na stadionu na Delijskom Visu.

Biće ovo 80. utakmica dva rivala, a u dosadašnjim susretima niški tim ima mnogo bolji skor. Mašinac je slavio 54 puta, 11 puta je bilo nerešeno, a 14 puta Napredak je pobedio. U ovim mečevima Mašinac je dao 183 gola, a primio 74.

- Napredak prvi put dolazi kao favorit. Nećemo imati podređenu ulogu, nismo autsajderi. Ne treba da "čuvamo vrapca u ruci", nego ćemo se potruditi da napadnemo i "goluba na granI" - rekao je Perica Krstić, šef stručnog štaba.

Utakmica na Delijskom Visu biće prava fudbalska uvertira za meč Superlige kod fudbalera pošto Radnički u subotu od 19h na Čairu dočekuje Slobodu.

- Verujemo da će biti dobra poseta, bilo je pregovora da i navijači Radničkog dođu da nas podrže, pa posle svi da odemo na Čair gde Radnički igra sa Slobodom - dodaje Krstić.

Mašinac je u prethodna dva kola zabeležio dve pobede, kao i Napredak. Ekipa iz Kruševca je na prethodne dve utakmice postigla 17, a primila samo jedan gol.

- Glavni adut nam je napad, imamo dve Stankovićeve, Mimu i Milicu. Dobro se poznajemo sa Napretkom, znamo gde su jake i slabe. Njihova najveća prednost je iskustvo - istiće Krstić.

Ulaz za utakmicu će biti naplaćivan, a cena karte je 100 dinara. U Mašincu najavljuju i akciju "Klub članova Mašinca" gde će pojedinac za 750 dinara dobiti godišnju kartu za mečeve Mašinca, kao i pogodnosti u infrastukturi ovog niškog kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: