Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 21. 2. 2013.

| Sport

Mašinac doveo fudbalerke iz Amerike

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zfk-masinac,-marfi,-ajub-i-pesic.jpg
Natali Ajub, Keli Marfi i Milena Pešić

Ženski fudbalski klub iz Niša predstavio je Keli Marfi i Natali Ajub iz Luizijane kao nova pojačanja. Klub pojačala i Milena Pešić, koja se posle 2,5 godine vratila u Niš.

Mašinac sa velikim ambicijama polazi u nastavak takmičenja u Prvoj ligi. U prelaznom roku pojačao se sa povratnicom u klub Milenom Pešić, a stigle su i dve igračice iz Luizijane koje igraju u veznom redu.

Keli Marfi (23) i Natali Ajub (21) bile su fudbalerke Luizijane, a u Niš su za sada do kraja sezone.

- Svi su mnogo fini prema nama od kako smo došle. Veoma je lepo biti deo tima. Pre nego što smo došle istraživale smo i videle da je Mašinac dobar klub - rekla je Keli Marfi.

Amerikanke su imale priliku da se pokažu pred novim trenerom u prijateljskom susretu sa leskovačkim Lavicama. Naredna provera je u subotu, 23. februara od 14h sa kruševačkim Napretkom.

- Mesec dana radimo na Delijskom Visu, a sumiramo prelazni rok. Milena je više od pojačanja, unosi entuzijazam i energiju. Idemo u borbu za titulu jer imamo isti broj bodova kao Spartak, a odlučiće derbi u Nišu 14. aprila - rekao je Perica Krstić, šef stručnog štaba Mašinca.

Od takmičenja je odustao BSK, a Crvena zvezda je isključena i svi rezultati su izbrisani. Spartak je kažnjen oduzimanjem 3 boda zbog odbijanja da igra sa Zvezdom, pa će Nišlijke i Subotičanke ući u nastavak izjednačene.

Pripreme će Mašinac nastaviti na Delijskom Visu, a 27. februara je u planu meč sa Nacionalnom sportskom akademijom iz Sofije. Trebalo bi nakon toga da se odigra meč sa Jagodinom, a 3. ili 4. marta Mašinac odlazi u Grčku gde će završiti pripreme.

Prvi zvanični meč niški tim će odigrati 9. ili 10. marta u Kupu, a Prvenstvo se nastavlja 16. marta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zoki

    21:46 // 24. 2. 2013.

    Dokle li ce ovaj Perica vise da laze?

  • Zoran

    12:10 // 21. 2. 2013.

    Cuo sam Bsk Borcu da ima fin. problema tako da me iznendilo da su odustali a sto se tice Zvezde znam da su imali nekih problema sa registracijama i molim za potvrdu informacije da je Zvezda iskljucena jer nigde nisam procitao ovu vest.

    • Nemanja Ilic

      13:12 // 22. 2. 2013.

      Zvezda ce regi. igrace u poslednjem trenutku. Ko veruje da nece moci taj laze samog sebe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: