Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 15. 5. 2017.

| Sport

Mašinac ipak bez šanse protiv Spartaka

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mašinac Delijski vis
Jedina raspoložena igračica u niškom timu bila je Isidora Vučković; foto: Vanja Keser

Za samo 12 minuta fudbalerke subotičkog Spartaka uspele su da daju 3 gola niškom Mašincu i tako ih pobedile po 4. put ove sezone, a konačan rezultat utakmice 4. kola plej-ofa Superlige, koji se igrao na Delijskom visu, bio je 1:4.

Iako ova utakmica nije imala rezultatski značaj ni za jednog od dva aktera, Nišlijke su se nadale da mogu da postanu jedine koje su ove sezone savladale Spartak. U prvom delu utakmice nije bilo mnogo šansi, a Mašinac se prilično dobro držao, ali je Adriana Mekuko ipak uspela da obezbedi vođstvo svom timu pred odlazak na pauzu.

U nastavku su gošće dale još 3 gola, od čega je nezaustavljiva Tijana Filipović dala 2, a poraz domaćih ublažila je Isidora Vučković koja je sama proigrala odbranu Subotičanki i jedina se upisala u strelce svog tima.

Mašinac je na 4. mestu plej-ofa, a do kraja takmičenja gostovaće Crvenoj zvezdi i dočekati Slogu Radnički. Ipak, njihov prioritet je Kup Srbije, gde u polufinalu igraju protiv crveno-belih u Beogradu.

Superliga, plej-of, 4. kolo: Mašinc Trejs PZP - Spartak 1:4 (0:1)

Stadion na Delijskom visu, Niš

Glavni sudija: Jelena Cvetković

Strelci: Mašinac - Isidora Vučković (81. minut), Spartak - Adriana Mekuko (26. minut), Tijana Filipović (64. i 76.minut), Violeta Slović (69. minut)

Mašinac: Jović, Šarac, Stevanović, Smiljković, Vučković, Milivojević, Stanković, Mišaljić, Lazarević, Vasiljković, Brusin

Spartak: Kostić (od 90. Cetinja), Baka, Vajda, Slović, Frajtović (od 37. Marenić), Ilić, Radojčić, Filipović, Mekuko, Pavlović, Matić (od 66. Mostarac)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: