Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 17. 9. 2010.

| Sport

Mašinac možda bez Lige šampiona

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
arhivska fotografija; foto: zfkmasinac.com

NIŠ – Fudbalerke Mašinca zbog finansijske situacije kluba, možda neće igrati mečeve Lige šampiona protiv Arsenala. Ako Grad ne upalti novac do ponedeljka, meč će biti otkazan.

Umesto da se priča o pripremama fudbalerki za meč sezone, ženski fudbalski klub Mašinac mora da nađe način kako da obezbedi sredstva da se ovaj meč uopšte odigra.

Mašinac treba da obezbedi smeštaj, ishranu, prevoz od Beograda do Niša ekipi Arsenala, ali i sudije, delegate, sređivanje terena koji još nije zadovoljio inspekciju UEFA.

U klubu ističu da situacija nije ni malo sjajna, da je račun u blokadi i da čekaju šta će Grad Niš da uradi po tom pitanju.

- Nezadovoljan sam odnosom Grada prema klubu. Niš i Srbija treba da budu ponosni na Mašinac, ove godine, pored nas još samo Partizan igra Ligu šampiona. Neki klubovi u Nišu su dobili veća sredstva, a mi do sada samo 2 miliona dinara. Ako Grad ne uplati 3 miliona, kao što je dogovoreno, doći ćemo u situaciju da otkažemo utakmicu sa Arsenalom – rekao je Milutin Gašević, predsednik kluba.

Ipak, stručni štab i igračice i dalje se nadaju da će do utakmice doći, pa se pripremaju za londosnki tim.

- U subotu dočekujemo Novi Bečej, a taj meč će poslužiti kao generalna proba pred meč sa Arsenalom. Iako se ne mogu ova dva kluba meriti po kvalitetu. Najverovatnije će igrati isti tim kao i u meču Lige šampiona. Verujem da će biti neizvesno protiv Arsenala, videćete pravi fudbal – istakao je Perica Krstić, šef stručnog štaba.

Mašinac se ove sezone pojačao na mestu golmana pošto je iz Amerike stigla Ališa Klark.

- Ovo je velika šansa za naš tim, nadam se da ćemo postići povoljan rezulatat –rekla je Ališa Klark, golman Mašinca.

Ako sve bude rešeno, meč sa Arenalom u 1/16 finala Lige šampiona će se odigrati na Delijskom visu 22. septembra od 15:30h.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    23:29 // 17. 9. 2010.

    Ajmo gospodo "MULTIFUNKCIONERI", juce u vasoj temi lepo smo Vas nahvalili kako revnosno obavljate svoje multifunkcije u ovom gradu i kako ste samo VI sposobni da to obavljate. Ajde sad da vidimo Vasu sposobnost da "ispustimo" ligu sampiona zbog vasih multiplata. Da ste mi vi neki funkcioneri koji se zalazete za ovaj grad, svako od Vas bi trebao da da po jedan mesecni dohodak i sakupili biste 3 miliona pisljivih dinara! Svaka cast!

  • Gagi

    17:29 // 17. 9. 2010.

    Videcemo na ovakvom primeru koliko su nasi politicari spremni pomoci,posto su nesposobni za bilo sta.Dokazi nisu potrebni,mozete samo izaci na ulicu i sami se uveriti u to.A ovo gde se Masinac nalazi je samo jedan od milion,nazalost...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: