Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 30. 5. 2016.

| Sport

Mašinac ostao bez trofeja Kupa Srbije

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
MasinacSpartak.jpg
Spartak osvojio petu uzastopnu duplu krunu; foto: Vanja Keser

Fudbalerke Mašinca poražene su u finalu Kupa Srbije od Spartaka iz Subotice rezultatom 4:0 (1:0) i tako ostale bez ijednog trofeja ove sezone. U oba takmičenja subotički tim bio je nepremostiva prepreka za Nišlijke.

Do pete uzastopne duple krune subotički sastav je vodila Milena Nikolić het-trikom, a golove je postizala u 30, 54. i 66. minutu. Poslednji pogodak na meču delo je Tijane Matić u 83. minutu.

U prvom poluvremenu Nišlijke su bile potpuno ravnopravan takmac na glavnom terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Imale su niške fudbalerke svojih šansi, ali je još jednom bio vidljiv problem sa realzacijom, pa je kazna za promašaje stigla na isteku pola sata igre kada je Nikolićeva posle kontre postigla svoj prvi gol na meču i vodeći za Spartak.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku je napadačica iz Subotice potpuno razbila Mašinac. Sa dva brza pogotka raspoložena Nikolićeva je odredila u kom smeru će se razvijati utakmica, a tačku na i stavila je Matićeva u finišu meča.

Trener niškog tima Perica Krstić složio se da je nadahnuti napadač Spartaka odlučio pobednika ovog finala.

Udaljavala nas je od uspeha efektnim golovima iz kontranapada. Očekivao sam da možemo malo više. Nisam nezadovoljan, ovo je očigledno naš maksimum. Sve se odvijalo po već viđenom scenariju. Imali smo terensku dominaciju, gradili igru, a kažnjeni smo iz svake kontre. Generalno, zadovoljan sam sezonom i rezultatima Mašinca - podvukao je on.

Ovom utakmicom Mašinac je završio sezonu, a u oba takmičenja u kojima nastupao bio je drugi najuspešniji tim, iza neprikosnovenog Spartaka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marjan

    14:16 // 30. 5. 2016.

    Koga briga, ko uopste gleda ovo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: