Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 4. 6. 2017.

| Sport

Mašinac protiv Spartaka za titulu u Kupu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Masinac fudbalerke
U polufinalu, Nišlijke su prvi put u sezoni savladale Crvenu zvezdu, nakon boljeg izvođenja penala; foto: Vanja Keser

Borba za titulu šampiona Kupa Srbije u ženskom fudbalu odigraće se od 18 sati u Staroj Pazovi, a direktnog prenosa biće putem interneta. Akteri su niški Mašinac i Spartak, a uloga favorita svakako pripada Subotičankama, s obzirom na to da su pobedile u svim utakmicama koje su odigrale ove sezone.

Ipak, i Nišlijke imaju svoje šanse, pa je njihov trener Perica Krstić istakao uzlaznu formu u kojoj se njegov tim nalazi. One će izaći u najjačem sastavu, jer nijedna fudbalerka nema suspenziju zbog kartona, niti je povređena. 

Sada smo najbliži tome da pobedimo. U finišu smo sezone, kada je ekipa u dobroj formi. Mi imamo taj problem sa neefikasnošću i to bi trebalo da rešimo, ali nama ta efikasnost sada nije neophodna. Za pobedu je dovoljno i da završimo sa 0:0, pa da ih pobedimo na penale, kao Crvenu zvezdu - rekao je Krstić.

Neefikasnost o kojoj je govorio Krstić odnosi se na njihov učinak u prethodnim utakmicama, pogotovu na poslednjem meču, protiv ekipe Sloga Radnički.

Fudbalerke Mašinca su tada neprestano imale loptu “u nogama”, imale ogroman broj prilika, ali su uspele da postignu samo jedn gol, u samoj završnici.

Plasman u finale ekipama je doneo po 280.000 dinara, kako kažu u Fudbalskom savezu Srbije, a pobednik će dobiti dodatnih 220.000.

Kako stoje stvari, direktnog prenosa na televiziji neće biti, ali je zato omogućen na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    12:12 // 4. 6. 2017.

    Idemo zeleneeeeeeeeeee

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: