Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 18. 8. 2018.

| Sport

Mašinac u nedelju protiv Zvezde počinje superligašku trku

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Masinac-Crvena-zvezda-foto-Vanja-Keser
Visoke ambicije u novoj sezoni; foto: Vanja Keser

Sa novim trenerom i skoro neizmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu fudbalerke Mašinca iz Niša počinju novu sezonu u elitnom rangu. Prvi protivnik je Crvena zvezda, a meč je na programu u nedelju, 19. avgusta u Beogradu.

Novu sezonu u elitnom rangu fudbalerke Mašinca dočekuju sa visokim ambicijama i u dobroj atmosferi, kaže Perica Krstić, predsednik kluba iz Niša.

Ekipu smo uveli u miran tok pred start sezone i prvi put u poslednjih nekoliko sezona ulazimo u takmičenje sa većim ambicijama. Cilj nam je da se borimo za prvo mesto, sačuvali smo kostur ekipe i dobili smo dobrog golmana i još neka pojačanja. Ovih dana nas očekuju još neka nova imena, pa se nadam da ćemo kompletirati tim do ključnih utakmica - kaže Krstić.

Desetak dana pre starta nove sezone Mašinac je dobio novog trenera pošto je ekipu preuzeo nekadašnji igrač niškog Radničkog, beogradskog Partizana, grčke Larise i bivši trener niških klubova Železničar i Car Konstantin Slobodan Žuća Miletić. Prvu utakmicu u novoj sezoni niški tim igra u Beogradu.

Crvena zvezda ima dobar tim i iste ambicije kao mi, ali mislim da u ovom trenutku mi imamo bolju ekipu. Ne bi bilo iznenađenje da donesemo sva tri boda iz Beograda. Cilj nam je da krenemo silovito i da iz tog dobrog starta dobijemo na potrebnom samopouzdanju koje će nam pomoći i da pokažemo protivnicima da možemo protiv svih da igramo - dodaje Krstić.

Tokom prošlog vikenda Mašinac je imao dve provere sa makedonskim prvoligašem Tiverijom iz Strumice i zabeležio pobede u oba meča.

Utakmica u Beogradu počinje u 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: