Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 7. 11. 2016.

| Sport

Mašinac ubedljivom pobedom do plej-ofa

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Mašinac u seriji odličnih rezultata; foto: Vanja Keser

Četvrtim uzastopnim trijumfom fudbalerke niškog Mašinca tri kola pre kraja obezbedile su plasman u plej-of, a minulog vikenda na svom terenu deklasirale su kruševački Napredak sa 7:0.

Najveći deo posla Nišlijke su završile još u prvih 45 minuta kada su sa dva gola Viktorije Mišeljić i jednim Milice Stanković stekle veliku prednost od 3 gola. I u nastavku izabranice Perice Krstića nisu “spuštale ručnu” već su sa još 4 pogotka do vrha napunile mrežu Kruševljanki.

U drugom poluvremenu se u lista strelaca dva puta upisala Nevena Milivojević, jedan gol je postigla Agata Cvetanović, a konačan rezultat utakmice postavila je fudbalerka Napretka Tijana Josić autogol.

Šef stručnog štaba Mašinca Perica Krstić istakao je posle meča da forma njegovog tima ide ulaznom putanjom.

Igramo sve bolje i bolje. Efikasnost je povoljnija i bolja, veliki procenat prilika za gol je iskorišćen. Ceo tim je u usponu forme, izdvojio bih Milicu Stanković, Viktoriju Mišeljić, Nevenu Milivojević i Aleksandru Lazarević, kao i golmana Mariju Jektai koja izvrsno brani - rekao je on.

Niški tim je sa ova 3 boda i teorijski obezbedio mesto među 4 najbolje ekipa na tabeli, a do kraja ligaškog dela ostala su još 3 kola u kojima će Mašinac snage odmeriti sa učesnicima plej-ofa - Slogom Radnički, Crvenom zvezdom i Spartakom. Bodovi osvojeni u ovim duelima prenose se u doigravanje za šampiona, jer se u toj fazi takmičenja računaju samo rezultati ostvareni protiv ekipa koje su ostvarile plasman u isti.

Igramo sa favorizovanim ekipama Sloge Radnički i Crvene Zvezde. Ovo je neki novi Mašinac, koji pokazuje da može da ostvaruje dobre rezultate tako sam siguran da možemo da pobedimo u naredna 2 kola - optimističan je Krstić.

U narednom kolu Mašinac gostuje zemunskoj Slogi Radnički, a taj meč na programu je predstojećeg vikenda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: